{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dit ben ik/dit zijn wij

Hallo, hier zijn wij! Een kleine kijk in mijn leven en alles wat daarbij komt kijken

Afbeelding blog 'Dit ben ik/dit zijn wij'

Hi, hallo en hoi!

Hier een beginnende blogger die, net als zovele, een kijkje gaat geven in het reilen en zeilen bij ons thuis.

Ik, Charissa, ben 27 jaar en ben ruim 9 jaar samen met mijn liefde. Wij hebben samen 2 prachtige dochters! Ivy is afgelopen september 4 geworden en onze kleine meid Averly was afgelopen september alweer 1,5! In februari 2014 hebben wij, na een relatief korte zwangerschap een miskraam gehad. Dat is ons engeltje Lily...

Ik zal jullie op de hoogte gaan houden van diverse dingen welke wij meemaken, die ons zijn overkomen en natuurlijk ook welke gepland staan! 

Zo hebben wij een bruiloft ik het verschiet, ben ik bezig met mijn rijbewijs, is Ivy net begonnen op school, Averly net gestart met elke week een nachtje logeren bij opa & oma, natuurlijk zijn wij tussendoor ook nog gewoon aan het werk en proberen naast ons gezinsleven ook nog eens een sociale kring te onderhouden (slik!)

In de komende blogs zal ik jullie in ieder geval wat vertellen over de beginjaren van onze relatie, ga ik het nog hebben over mijn zwangerschappen, de bevallingen (geen horrorverhalen hier *jeej*) alle keuzes die wij gaande weg gedaan hebben en alles meer wat op mijn pad komt!

Tot de volgende blog!

Liefs,

Charissa

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je