{{ message.message }}
{{ button.text }}

De strijd tegen vermoeidheid!

Floradix to the test

Afbeelding blog 'De strijd tegen vermoeidheid!'

Barbara, expert op Mamaplaats, heeft een eigen webwinkel voor biologische babyvoeding genaamd Bio Bebo. Ze komt daardoor wekelijks in aanraking met nieuwe producten: babyhapjes, snackjes, fruithapjes, flesvoeding en meer. Dit keer werd Barbara niet benaderd voor een babyproduct, maar voor haarzelf. Een product dat al meer dan 50 jaar bestaat, maar wat nieuw was voor Barbara! 

Al sinds ik moeder ben, voel ik me soms moe. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik een of meerdere momenten van vermoeidheid ervaar. Herkenbaar? De laatste weken heeft mijn vermoeidheid echter een toppunt bereikt. Ik voel me constant uitgeput, futloos en sloom. De vraag was of ik het product wilde testen en recenseren. "Ja, graag!" was dan ook mijn antwoord. Kom maar op met dat product. Per post ontving ik niet lang daarna een keurig pakketje van Floradix. De naam deed mij in eerste instantie vermoeden dat mij per abuis een soort laxeermiddel was toegestuurd, maar al snel zag ik dat het inderdaad een anti-vermoeidheidselixer was. Om precies te zijn, een vloeibaar ijzer-elixer met vitamines, zonder conserveermiddel, kleurstoffen, alcohol (jammer!) en lactose. Verdere inspectie leerde mij dat het vloeibare ijzer-elixer is aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten, veelal van biologische landbouw. I like!

Het kwam precies op het juiste moment! Het gaat namelijk om een product dat moet helpen bij vermoeidheid en gebrek aan energie. Komt dat even goed uit!

Barbara

Extra uitdaging

De verpakking vertelt verder dat Floradix een opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer bevat en tevens is verrijkt met vitaminen B1, B2, B6, B12 en C. De B vitaminen helpen bij de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer en het immuunsysteem. Volgens Floradix is het product geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit (check), energie (check) en weerstand (check) kan gebruiken. Bovendien is het geschikt voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven. Daarnaast is het volgens hun website ook uitermate geschikt voor vegetariërs. Het kruidenelixer bevat een hoge dosering vitamine B12, (mensen die helemaal geen dierlijke producten gebruiken, hebben een hogere behoefte aan vitamine B12) en vitamine C om het ijzer dat je uit voeding haalt beter op te nemen. Floradix IJzer-elixer bevat bovendien geen dierlijke bestanddelen. Ook fijn!

Ondertussen was mijn al weken aanhoudende vermoeidheid overgegaan in een zomergriepje (waarom?????). Resultaat: nog vermoeider dan eerst (wist niet dat het kon). Oef, een extra uitdaging voor onze vrienden van Floradix.

Energie is terug!
Zowel 's ochtends voor het ontbijt als 's avonds voor het avondeten nam ik braaf een slokje Floradix. Het smaakt heerlijk, dat moet ik ze nageven, een lekker natuurlijk fruitig smaakje, zonder overdreven zoet te zijn. Hier kon ik wel aan wennen. Op de derde dag kreeg ik wat meer energie. Na een dag of vijf was mijn energieniveau echt goed. Zou dat zo snel kunnen werken? Ik ga er in ieder geval voorlopig mee door!

Barbara

Lees ook dit artikel van Mamaplaats voor meer tips om je energieker te voelen. Floradix is tevens verkrijgbaar in tabletvorm (met foliumzuur) en te koop bij de apotheek, (online) drogisterijen en in natuurwinkels. 

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je