{{ message.message }}
{{ button.text }}

DE OPLOSSING BIJ (DARM)KRAMPJES BIJ BABY.

Veel ouders ervaren dat hun baby last heeft van darmkrampjes tijdens de eerste levensmaanden. De Windi biedt hier uitkomst!

Afbeelding blog 'DE OPLOSSING BIJ (DARM)KRAMPJES BIJ BABY.'

Met een Windi kunt u uw baby’s ongemak van darmkrampjes op een eenvoudige en natuurlijke manier direct verlichten.

Wat te doen bij darmkrampjes bij uw pasgeboren baby?

Ik las pas dat er in de natuur is geen zoogdier te bekennen is die zo afhankelijk is van zijn ouders als een mensenbaby. Een veulentje heeft echt geen maanden nodig om te kunnen lopen, hij zou de natuur niet overleven… maar een baby is in het begin heel erg afhankelijk van zijn ouders!

In het begin zal hij weinig anders kunnen dan huilen, eten, slapen. Langzaam maar zeker wordt dit steeds een beetje verder uitgebreid. Uiteraard ontwikkelt ieder kindje zich op zijn eigen tempo, daarom is het moeilijk vast te stellen wat een baby precies van maand tot maand moet kunnen.

Baby's kunnen darmkrampjes hebben, doordat de darmen moeten wennen aan het nieuwe leven. Dat is volkomen normaal. In principe valt er weinig aan te doen, behalve gewoon afwachten. Meestal lost het probleem zich na enige tijd vanzelf op. Maar soms is het dusdanig erg dat je baby er veel last van heeft en zichtbaar pijn heeft.

Sinds kort is er de Windi, een hulpmiddel om je baby van gasophoping in de darmen af te helpen. Door het gebruik van Windi kunt u uw baby’s ongemak op een eenvoudige en natuurlijke manier verlichten. De behandeling duurt slechts een paar minuten en uw kindje zal de resultaten meteen voelen.

windi.jpg

Kinderen die problemen ondervinden met gasvorming hebben dit meestal tot de leeftijd van 3-4 maanden, maar dit kan variëren en kinderen kunnen ook voor een langere tijd deze ongemakken ervaren.

De Windi is 100% veilig te gebruiken voor baby's vanaf de geboorte.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je