{{ message.message }}
{{ button.text }}

De ontmoeting met mijn huidige vriend, Wouter

Nadat mijn moeder overleden is maakt ook twee dagen na haar crematie mijn vriend het uit, en ontmoet ik mijn huidige vriend.

Afbeelding blog 'De ontmoeting met mijn huidige vriend, Wouter' Achtergrond blur afbeelding

Ondertussen woon ik al weer een maand bij mijn vader, mijn plekje is opgezegt en ik heb mijn eerste jaar van school gehaald, het is zomervakantie, Devon en ik hebben nog maar sporadisch contact maar niet meer zoals het ooit was, ik vindt het prima ik voel me boos en in de steek gelaten, morgen ben ik jarig en Devon zij dat hij de dag met mij wilde spenderen hij belt me op om dat af te zegen, Natalie heeft het lastig zegt hij en heeft hem nodig. Jaja is al goed, die hoop is toch al vervlogen voor mij, Mijn vriendin Gerda belt morgenavond jou verjaardag in onze stamkroeg!!! GER.... "zeg ik lichtelijk vermoeid" ik wil mijn verjaardag niet vieren, ik wordt negentien... er valt gewoon niks te vieren... ik voel me schuldig als ik mijn verjaardag zou vieren zonder mijn moeder, je moet toch door antwoord Gerda, om 20:00 uur morgenavond in onze stamkroeg tot daar!!! "Ze hangt op voor dat ik er wat tegen in kan brengen" de volgende avond ben ik al om 19:00 uur in onze stamkroeg, er is echt niemand, wat ik erg fijn vindt, dan kan ik nog even rustig alleen zitten met een rosé biertje en een sigaretje, heerlijk soms rustig zitten en nadenken, ik hou van rustig nadenken de laatste tijd, mijn leven is echt een puinhoop.

Langzaam aan Druppelen de mensen binnen, daar zie ik Gerda met haar vriend Patrick, erg leuk ze weer te zien, maar ze hadden al mijn vrienden uitgenodigd en ze waren er allemaal, ze gaven mij sigaretten, chocolade en knuffels cadeau, en drankjes. Het was erg gezellig ik was hier nog niet aantoe dacht ik maar het is erg gezellig. Vervolgens komen er nog twee jongens binnen die ik niet ken, "Gerda wuift naar ze" Nick en Wouter hier zitten we, ze stellen zich netjes voor, Ik ben Nick, aangenaamt, en ik Wouter. Ook jij aangenaamt. De avond verloopt gestaagd, Nick en ik praten vaak hij is een erg drukke jongen merk ik, wel zeer gezellig. Wouter zit aan de andere kant van de tafel dus die spreek ik eigenlijk niet vaak, ik krijg een whatssapje zie ik, Devon: sorry dat ik er niet ben, ik hoop dat je het leuk hebt gefeliciteerd nog. "Ik verwijder het Appje" ik denk bij mezelf het is half twaalf mijn verjaardag is bijna voorbij en nu app je pas? Dit is al voldoende om me weer down te laten voelen, fijn om te weten dat ik het laatste ben waar jij aan denkt aan de eind van je dag.

De volgende dag zit ik nog even met Gerda in onze stamkroeg, even bijkomen van gisterenavond en nog wat bij praten, dan zien we Wouter en Bibi de trap aflopen, "ze lopen naar ons toe" nog gefeliciteerd met je negentiende verjaardag zegt Bibi en ze geeft me een knuffel, dankje "antwoord ik vrolijk" we moeten even praten zegt Bibi en ze neemt me apart, wat is er loos? "vraag ik terwijl we samen een sigaret opsteken" wat vindt je van Wouter vraagt ze plots? Ik sta een beetje versteld ik weet eigenlijk niet wat ik van hem vindt antwoord ik, ik heb hem gisteren pas ontmoet en ik heb misschien maar twee keer met hem gesproken. Je kan niet eeuwig aan Devon blijven hangen zegt ze, en Wouter is een fantastische man, "ik druk mijn sigaret uit" misschien wel ja, maar het is nog maar een maand uit met mij en Devon, we zijn wel eventjes samen geweest, ik ben hier nog niet aantoe Bibi antwoord ik, waarom probeer je het niet gewoon zegt bibi? samen uitgaan en elkaar leren kennen je bent verder tot niks verplicht. Ja dus hij gaat wat vragen of kom je hier zomaar mee "ik kijk haar vragend aan" Wouter gaat ergens vanavond je nummer vragen, hij vondt je wel een leuke meid zij hij, een beetje liefde op het eerste gezicht zeg maar "Bibi lacht liefjes" ze pakt mijn hand, geef Wouter een kans zegt ze, hij is echt een super man, en jullie hebben meer gemeen dan je denkt. Doe het voor mij? Ik knik als jij het zegt je bent een van mijn beste vriendinnen, dus zal ik hem een kans geven, het wordt tijd dat je verder gaat Berlijné ik gun jou ook een goede man, Wouter is al klaar met school, hij heeft een vaste baan, een leuke familie, het zal je goed doen. "Ze loopt terug naar Gerda en Wouter" ik volg haar mee terug. Uiteindelijk raken Wouter en ik inderdaad in gesprek, ik kom erachter dat zijn moeder overleden is toen hij vijftien was, en hij begrijpt mij, ik ben in korte tijd hellemaal vertrouwd en geopend, hij vraagt mijn nummer, en die geef ik. Wouter moet gaan, het is zondag en hij moet morgen weer vroeg op voor zijn werk, "ik vindt het bijna jammer dat hij weg moet" we hebben afgesprokken uit te gaan met zijn tweeën volgend weekend,

Wordt vervolgd

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je