{{ message.message }}
{{ button.text }}

De nacht dat ik de baby niet meer voelde..

Toen ik 41 weken zwanger was voelde ik erg lang de baby niet meer. Benieuwd hoe dat is afgelopen.

Afbeelding blog 'De nacht dat ik de baby niet meer voelde..'

Ik was al meer dan 41 weken zwanger. Bracht de dagen maar een beetje waggelend door en had het nu echt gehad. Ik had nog niet echt last van iets maar deze nacht was het begin van een aantal lastige nachten. De baby was normaal gesproken erg bewegelijk en kon ik hem laten bewegen "op comando". Een paar keer duwen tegen mijn buik en de baby bewoog al.

Deze avond had ik hem al een tijdje niet gevoeld, eerst maakte ik mij niet zoveel zorgen want het was echt niet zo dat ik constant in de gaten hield hoe vaak hij bewoog maar het was op een bepaald moment wel opvallend. Toch ging ik maar gewoon naar bed, ik wilde Jan er ook niet mee lastig vallen die had het op het moment druk op het werk.

Ondertussen was het half 2 en voelde ik de baby nog steeds niet. Ik was wel een beetje bang geworden en maakte Jan toch maar wakker. Hij zei dat ik moest proberen te slapen maar ik vertrouwde het niet. We hebben de verloskundige gebeld en ze zou langs komen.


Voor mijn gevoel duurde het uren voordat de verloskundige er was. Ze luisterde naar het hartje en alles klonk goed. Gelukkig! Toen we net de ogen weer dicht hadden belde de verloskundige met de boodschap dat ze contact had gehad met het ziekenhuis dat ik toch even langs moest komen om aan een CTG-apparaat te liggen.

Nou daar gingen we dus, inmiddels was het een uurtje of 3 en reden we door het donker naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis het doodstil en leeg. We konden in een verloskamer gaan liggen en we hoorden naast ons een bevalling gebeuren (dat stelde me niet echt gerust want dat was een oorverdovend geschreeuw :l ). Aan het apparaat bleek dat alles goed was en dat we naar huis mochten.

Eenmaal thuis konden we eindelijk slapen!!Hierna had ik nog 2 slapeloze nachten tot de bevalling eindelijk begon, maar gelukkig wist ik dat toen nog niet ;)

Heb jij wel eens zoiets meegemaakt?

Volg je mij al op facebook en instagram?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je