{{ message.message }}
{{ button.text }}

De maand is nog niet koud voorbij en nu begint het pas

Wat een toestand hebben we in gezeten afgelopen maanden. Ik vind er maar niks aan.

Afbeelding blog 'De maand is nog niet koud voorbij en nu begint het pas'

Tot overmaat van ramp.. ik mag mijn zwanger box ophalen..

WAAROM?! Ik ben niet eens zwanger meer en ik weet niet eens wat ik met die uitnodiging moet. Ik krijg ook allemaal updates met hoever ik nu zou zijn. Mijn agenda staat ook nog vol met mijlpalen van de zwangerschap, daar heb ik inmiddels wel een sticker overheen geplakt op bijna elke 1ste maandag van de maand. 

Alle kleertjes, foto's en gegevens liggen nog in die ene kast.. die ene... die ik nog niet open heb gemaakt..

17 weken, ik mis je nog elke dag.

 

1

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je