{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Luizenmoeder is terug!

En het populaire programma behaalde meteen een nieuw kijkcijferrecord!

Het was het wachten waard, want gisteravond ging dan eindelijk het tweede seizoen van de populaire comedyserie De Luizenmoeder van start. 

"Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent...", wie kent 'm niet?! Juf Ank, gespeeld door Ilse Warringa, zong dit vorig seizoen steeds. Dit jaar zingt ze een nieuwe versie van 'Dag, dag, dag' tegen de ouders van groep 4. Nu de kinderen van De Klimop een jaar ouder zijn, worden de ouders namelijk een stuk strenger toegesproken!

Nieuw liedje

"Dag dag dag, ouders van groep vier! Een hele fijne dag en boordevol plezier. We hoeven niet te zwaaien, dat deed je in groep 3. Dus ouders nu omdraaien. Dat noem ik empathie", zo gaat het. Hieronder kan je 'm nog even oefenen!

Nieuwe gezichten

Naast de vertrouwde gezichten van Juf Ank, schooldirecteur Anton (Diederik Ebbinge) en moeder Hannah (Jennifer Hoffman), zijn er ook nieuwe gezichten in de serie te zien. Amir (Walid Benmbarek) en Esma (Dunya Khayam) brengen hun zoontje Ahmed op school, het is voor juf Ank nog best moeilijk om die naam uit te spreken.. 

Kijkcijferrecord en nieuw begrip

Het programma is gister door vier miljoen kijkers bekeken, een record! Juf Ank voegde meteen een nieuw begrip toe dat waarschijnlijk net zo blijft hangen als het liedje: 'curlingouders'. Hiermee worden ouders bedoeld die alle hindernissen voor hun kinderen weghalen. Hilarisch!

Heb jij de nieuwste aflevering al gezien? Wat vond jij ervan?

Bron: RTLnieuws

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je