{{ message.message }}
{{ button.text }}

De lente is in aantocht

Ik open net facebook en zie daar als eerste, DE LENTE IS IN AANTOCHT!!

Afbeelding blog 'De lente is in aantocht'

Het enige wat ik kan denken is, WANNEER!! 

Genoeg mensen houden van de kou. De winter, de sneeuw, ijs!! Noem het maar op. Alles wat met winter te maken heeft, vinden ze geweldig. 

Dat er zoveel files staan richting de wintersport zegt mij dat het echt geweldig moet zijn. Maar ik heb dat dus niet. 

Het kan mij niet warm genoeg zijn. Heerlijk de schuifpui open, het zonnetje dat naar binnen komt en vooral zonder nadenken naar buiten lopen. Echt genieten is dat voor mij. 

Als wij op vakantie gaan, gaan wij ook altijd de warmte opzoeken. Heerlijk een Egypte, Turkije, Tunesie. Dat soort landen waar ik verzekerd ben van all inclusief en veel, heel veel zon. Temperaturen van rond de 45 graden, vind ik dus heerlijk. En met mij ook mijn mannetje en kids. Dus hoe erg is dat nou. 

Nu zitten we voor mijn gevoel al heel lang in de kou. Schijnt het zonnetje, dan is de wind weer zo koud dat je alsnog een dikke sjaal om moet doen omdat je het anders afvriest. 

Klagen, dat kan ik ook steenvast doen over de winter. Niks vind ik leuk en als andere hun kaarsjes enzo aan doen, denk ik alleen maar ZON, STRAND en GENIETEN. 

Dus lente kom maar snel naar Nederland toe en laat alle bloemetjes weer bloeien en laat vooral de mensen weer bloeien. Mensen zijn namelijk zoveel vrolijker als het zonnetje schijnt en het wat warmer is. 

Wat zijn jullie voor mensen? Zomer of wintermensen??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je