{{ message.message }}
{{ button.text }}

De klok een uurtje achteruit? Extra uurtje zondag!

Vannacht ging de klok een uurtje achteruit en dat betekent een uurtje langer slapen.... Toch?

Afbeelding blog 'De klok een uurtje achteruit? Extra uurtje zondag!' Achtergrond blur afbeelding

Helaas werkt dat niet zo wanneer je mama bent. Ik zag op Facebook dat mijn medemama's ook vroeg wakker waren vandaag. Hoe komt het toch dat die kinderen die klok niet begrijpen? Ik heb mijn mannetje uitgelegd dat hij een uur langer kon slapen... Begreep hij blijkbaar niet, want om 6 uur was meneer wakker. Laat ik jullie er nogmaals aan herinneren... mijn ventje is 20 maanden. ;-)

Maar in plaats van te gaan zitten klagen, ga ik het van de positieve kant bekijken:

- ik kan nu een uurtje langer genieten van mijn ventje!

- ik kan een uur langer doen over mijn ontbijt!

- Ik kan een uurtje langer leuke activiteiten doen.

- ik kan een uurtje langer op de bank hangen!

- Ik kan een uurtje langer doen over mijn blog!

-Ik kan een uurtje langer op mamapaats rondhangen!

-Ik kan een uurtje langer van deze mooie en droge dag genieten!

Kijk, als ik dit lijstje zie, zie ik toch een hoop voordelen van zo vroeg wakker worden. Ik ga lekker genieten van mijn lange zondag. Al anderhalf uur op en het is nu half 8. Zondag, here we are!!! Kom maar op. Wij zijn klaar voor de dag. (Ook al was het toch echt wel vroeg vanmorgen)

Hoe vroeg was het bij jullie? Lekker aan het genieten van dat extra uurtje? ;-) Fijne dag! En ga vooral genieten van dat uurtje extra!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je