{{ message.message }}
{{ button.text }}

De grote papa-en-mama-uittest-show

De peuterpuberteit... je wordt aan alle kanten getest. En ik... ik ben er finaal voor gezakt.

Afbeelding blog 'De grote papa-en-mama-uittest-show ' Achtergrond blur afbeelding

Zondagavond 17.30u , etenstijd. Zoals jullie wellicht in een eerdere blog hebben gelezen, is meneer niet altijd even makkelijk meer met eten. Ondanks hij vandaag toch een maaltijd voor hem had staan die hij erg lekker vindt kon hij het niet laten papa en mama eens goed uit te testen.

Het begin ging nog best goed. Meneer zat heerlijk te peuzelen. Halverwege het bord werd het toch wel wat moeizamer. De happen werden steeds groter en het knoeien steeds meer. (Note te self : nooit stofzuigen voordat je nog moet gaan eten met een peuter) Het bord ging om en alles lag op het blad van de kinderstoel. Dit ging uiteraard gepaard met een hele grote glimlach. Waar af en toe nog nog wat doperwten het mondje in gingen begon de grond toch ook steeds meer groen te zien. Streng probeer ik mijn zoontje toe te spreken dat hij geen eten op de grond mag gooien. En dan begint het. Het meest ondeugende lachje komt tevoorschijn gepaard met het geluid van een zeer gemeen lachje. 

En dat was het moment dat ik finaal zakte voor de grote peutertest. Ik kon mijn lach niet meer inhouden en moest ernstig mijn best doet dit te verbergen. Helaas... mislukt. En of meneer dit doorhad. Elke 10 seconde werd er een blik op me geworpen met een ondeugende lach. Nog nooit had ik in zo'n korte tijd zoveel lachjes gekregen van mijn zoon. Papa moest het hierna ook nog even ontgelden want ook hier moest er natuurlijk wat uitgeprobeerd worden. Papa stond alleen wat sterker in zijn schoenen waarop meneer weer breed lachend mama aankeek. 

En tja na het avondeten kwam de stofzuiger maar weer tevoorschijn. Dat was inmiddels wel weer nodig.

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je