{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste stapjes

Kleine man wilt zo graag aan de wandel!

Afbeelding blog 'De eerste stapjes'

Ik ben er nog helemaal verbaasd over.. Is je kleine knul 8,5 maanden, stapt hij al flink rond de tafel. Dat was al een tijdje bezig. Sinds 2 weken liet hij steeds vaker los, om vervolgens op zijn billen op de grond te vallen.
Maar toen kwam die dag, vorige week... Meneer liet zich los en zette een stapje(!) en viel vervolgens voorover! Maar hij had de smaak te pakken.
Een dag later nog een paar keer een schuifel/stapje, maar dat is leuk! Twee dagen later twee stapjes. Het gaat nog niet echt helemaal met stevige benen, maar het begin is er! Onze kleine man wilt graag aan de wandel. Snelle Jelle is weer in actie.
Wat gaat het toch hard met die kleine kindjes en wat is elke ontwikkeling toch bijzonder. Waar het eerst zo afhankelijk van mama was, leert het in korte tijd zoveel. Het eerste lachje, eerste keer draaien, eerste tandje. Voor het eerst tijgeren, proberen te kruipen en zich vervolgens optrekken. En daarna doorkrijgen dat je ook langs een tafel of bank stapjes kunt zetten, om zich vervolgens los te laten en los gaat lopen. Al die eerste keren, ik krijg er elke keer weer tranen van trotsheid in mijn ogen. Nog even en hij stapt het huis rond of loopt aan mijn hand naar de speeltuin. En voor je het weet…
Maar laten we genieten van elke dag, want het gaat al hard zat!

Tags: #Baby & Zo, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je