{{ message.message }}
{{ button.text }}

De eerste 25 kilo!

Vol ongeloof kijk ik van de een naar de andere foto...

Afbeelding blog 'De eerste 25 kilo! '

Ik kan nog steeds niet geloven dat IK dat ben. Vanaf deze week ben ik officieel 25 kilo afgevallen en ik voel me echt gigantisch goed. Veel moe nog wel maar dat hoort erbij denk ik dan. Het gaat ook wel erg snel! Het is nu 2 maanden geleden en 25 kilo in 2 maanden is dan ook niet niets :D

Without further ado... Hier weer ff een picture :)

Gisteren heb ik de stap genomen om het ook op mijn privé Facebook te zetten. Ik was giga zenuwachtig voor de reacties. Veel mensen wisten niet eens dat ik een Gastric Bypass heb laten doen. De reacties waren echt zo geweldig. En weet je, ik kan nu zoveel meer met mijn kindjes. Ik kan weer lange tijd op mijn knieën op de grond zitten spelen met ze bijvoorbeeld. Waaaah, echt zoveel waard!

En complimenten daar groei ik niet van, daar val ik vanaf haha.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je