{{ message.message }}
{{ button.text }}

De babykamer van mijn zoontje

De babykamer is toch voor veel ouders erg leuk om in te richten. Hoe heb ik de kamer ingericht? En ben ik er nog blij mee?

Afbeelding blog 'De babykamer van mijn zoontje' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik zwanger was had ik al snel in de gaten dat er van Nijntje erg leuke babyspullen waren. En aangezien ik een gekke voorliefde heb voor Nijntje, moest dit het thema worden. Gelukkig liet Jan mij helemaal vrij in mijn keuze dus kon ik helemaal zelf bedenken hoe ik het wilde hebben.

Ik had al bedacht dat ik neutrale kleuren wilde, dus grijze muren en witte meubels. Zo gezegd zo gedaan. Gelukkig zat er al een leuke vloer in dus hier hoefden we niets aan te doen. De meubels hebben we gehaald bij de Babydump in Zwinderen, net zoals (veel te) veel andere babyspullen.

                

Via internet heb ik plaatjes van Nijntje gezocht en als foto besteld. Ik heb witte lijstjes gekocht en heb ze daar ingedaan. Nu Gijs ouder wordt ben ik bang dat die kleine handjes die lijstjes er snel aftrekken.

Toen Gijs geboren was kwamen we er al snel achter dat het bed niet zo handig staat. Op die plek tocht het een klein beetje dus hebben we het bedje gedraaid.

                            

Via marktplaats heb ik dat leuke hobbelpaardje gekocht en die leuke schommelstoel hebben we gekregen van mijn moeder. En die veel te dure Nijntje-accessoires? Dat waren de hormonen.

En nu? Ben ik er nog blij mee?

Absoluut! Het is er wel iets rommeliger, de kamer is wat voller met gekregen spulletjes maar ik ben er nog steeds erg blij mee. Het voordeel vind ik ook dat als Gijs iets groter is, het een kwestie is van de Nijntjespullen weghalen en ze vervangen door bijvoorbeeld autootjes ;)

Meer over mij weten? Check mijn website :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je