{{ message.message }}
{{ button.text }}

De allereerste blog!

In mijn hoofd heb ik al heel veel "blogs" geschreven. Maar dit is de eerste die op "papier" belandt.

Afbeelding blog 'De allereerste blog!' Achtergrond blur afbeelding

Terwijl mijn dochtertje in haar kinderstoel een appeltje aan het eten en ondertussen 'kikker' aan het kijken heb ik besloten de stap te zetten. Al sinds ik op de site van mamaplaats zit speel ik met het idee om ook te gaan bloggen over mijn/ons leventje. 

Laat ik eerst beginnen mezelf voor te stellen. Ik ben een jonge vrouw van 22, sinds 2,5 jaar getrouwd met de liefste man van de wereld en moeder van een prachtig meisje van 16 maanden en 7 maanden in verwachting van ons 2e hummeltje. We wonen op de grens van Utrecht en Noord-Holland, in een leuk huisje aan de rand van het bos. 

Ik kom zelf niet uit de provincie Utrecht en ben nog steeds niet helemaal ingeburgerd. Maar dat komt vast wel. 

Het op papier zetten van wat je denkt is toch moeilijker dan ik dacht. Hopelijk gaat het in het vervolg beter! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je