{{ message.message }}
{{ button.text }}

De allerbeste wensen voor 2016!

2016, een nieuw jaar volgend op het jaar 2015. Zijn jullie ook zo benieuwd wat het jullie gaat brengen?

Afbeelding blog 'De allerbeste wensen voor 2016!'

Wie had dat nou gedacht, dat ik zo'n ontzettende originele blog als allereerste blog van 2016 zou gaan schrijven. Ik wil namelijk via deze weg iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met mamaplaats een ontzettend fijn, gelukkig en gezond 2016 toewensen! 

Een jaar waarin we allemaal weer mooie, lieve, grappige, ontroerende blogs zullen gaan schrijven en veel van elkaar zullen leren. Een jaar waarin ik mijn eigen emoties en ervaringen weer op papier ga zetten en dit met mamaplaats zal gaan delen. Een jaar volgend op een jaar met grote persoonlijke verliezen en groot verdriet. Ik ben heel erg benieuwd wat 2016 ons zal gaan brengen en ben ook heel erg benieuwd wat 2016 jullie allemaal zal gaan brengen. Ik kijk er weer naar uit om al jullie verhalen te mogen lezen.

Wij zijn het nieuwe jaar in ieder geval goed begonnen met fijne familiebezoekjes, want één ding is voor mij heel erg duidelijk geworden, familie is één van de meest dierbare dingen die ik bezit.

Hebben jullie ook fijne familiebezoekjes gehad vandaag? Of is jullie eerste dag van dit nieuwe jaar anders ingevuld?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je