{{ message.message }}
{{ button.text }}

De aardappels komen me de neus uit

Veel ouders zouden het een zegen vinden, maar het heeft ook zo zijn nadelen. Kinderen die gezond eten.

Afbeelding blog 'De aardappels komen me de neus uit' Achtergrond blur afbeelding

Ik heb 2 aparte kinderen. De meesten eten het liefst dingen zoals patat of pannenkoeken, maar die van mij willen alleen vlees, groente en aardappels. Het lievelingseten van mijn dochter is spinazie en van mijn zoon spercieboontjes.

Waarschijnlijk zullen veel van jullie nu denken, wat is daar mis mee. Eigenlijk niet zo veel, behalve dat ik het ook wel eens lekker vind om iets anders te eten dan aardappels. Ik hoeft geen nasi, bami of burrito's enzo op tafel te zetten, want dan eten ze geen hap. Ik krijg het er gewoon niet in. Het is niet dat ze het niet eens willen proberen, maar ik krijg steevast het zelfde antwoord. Niet lekker.

Het eten wordt op die manier ook behoorlijk eenzijdig. Iets wat ook weer niet goed is. En ontzettend saai natuurlijk. Een beetje meer kleur op mijn bord zou helemaal niet erg zijn.

Zijn er misschien mensen die nog lekkere recepten hebben voor groente om het toch allemaal wat gevarieërder te maken of misschien tips hoe ik mijn kids aan de nasi met saté krijg. Die zijn allemaal van harte welkom, want ik weet het niet meer.

Tags: #Kids & Zo, #Food

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je