{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 20 weken echo!!

De weken tussen de eerste echo en de 20 weken echo zijn met ups en downs!

Afbeelding blog 'De 20 weken echo!!  ' Achtergrond blur afbeelding

ik voel mij nog steeds beroerd! Iedere dag moet ik overgeven en ben zo moe! Mijn man is heel wisselvallig, hij wil ons kindje nog steeds niet. Hij wilde nog geen kinderen maar al helemaal niet met mij! Hij maakt vaak opmerkingen dat hij nooit met mij had moeten trouwen. Ondertussen doet hij wel veel voor mij! Omdat ik zo beroerd ben gaat hij vaak na zijn werk nog boodschappen doen en kookt hij ook voor ons! Hij helpt ook veel in t huishouden als hij merkt dat ik het even niet red.

Eindelijk is het dan zover: de 20 weken echo! Mijn man wil een meisje nu ik toch zwanger ben hoopt ie dat t een meisje is hij zegt ook dat als t een jongen word hij niet bij ons wil blijven. Of hij dit ook echt meent weet ik niet! 

Gelukkig is alles goed met de baby en krijgen wij een meisje!! We hebben na de echo gelijk wat roze kleertjes gehaald! Ik hoop zo dat mijn man nu ook wat meer kan genieten nu hij weet dat hij een dochter krijgt!

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je