{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dat wordt smullen: gezonde en lekkere babyhapjes!

​Als je kindje vier maanden is, mag hij starten met bijvoeding. Tijd voor het eerste fruit- of groentehapje!

Afbeelding blog 'Dat wordt smullen: gezonde en lekkere babyhapjes!'

Hoewel al die nieuwe smaken voor je kleintje vaak even wennen zijn, zal hij binnen de kortste keren smullen van al dat lekkers. En in de maanden die volgen gaat je kindje steeds gevarieerder eten.

Kant en klare babyvoeding

Rond zijn eerste verjaardag gaat je kindje vaak mee eten met de pot. Omdat je kindje nog geen zout en kruiden mag, kost het maken van zo'n maaltijd vaak wat extra aandacht. Dat is nou precies een van de redenen waarom steeds meer ouders kiezen voor kant en klare babyvoeding. Uit onderzoek voor Bonbébé op Mamaplaats, gehouden onder ruim 3.000 moeders, bleek dat naast gemak ook variatie een belangrijke reden is voor ouders om te kiezen voor kant en klare babyvoeding. Kant en klare babyvoeding is gemakkelijk te bereiden, staat snel op tafel en is een volwaardig alternatief voor een zelfbereide maaltijd.

Fact: Met de potjes van Bonbébé leert je kindje stap voor stap wennen aan nieuwe smaken en structuren en kan hij straks lekker mee-eten met de pot.

Tabel: Onderzoek voor Bonbébé op Mamaplaats

Bonbébé getest door de mama’s van Mamaplaats

Bonbébé selecteerde 10 testmoeders op Mamaplaats. Alle testmoeders kregen thuis een pakket toegestuurd met verschillende fruitpotjes, menupotjes, knijpfruitjes en diksap van Bonbébé. Samen met hun kindje gingen de mama’s alle producten testen en beoordelen.

De testmoeders waren stuk voor stuk super enthousiast over het uitgebreide assortiment, de goede prijs-kwaliteitsverhouding en de prettige structuur van de voeding.

In de drukke avondspits is het fijn als je je kindje snel een gezonde en lekkere avondmaaltijd kan voorschotelen. We geven onze dochter haar groentepotje rond 17:30. Dan heeft ze lekker haar buikje vol en kan ze zelf spelen terwijl een van ons kookt.

Testmama Sophie

We hebben al vaak gemerkt dat onze kinderen, doordat ze verse voeding gewend zijn, geen potjes lusten. We hebben deze potjes geprobeerd en die worden wél goed gegeten.

Testmama Renee

De diksap en knijpfruitjes waren ook bij veel moeders een groot succes! Diksap is een verfrissende dorstlesser naast water en thee, maar ook heel lekker als smaakmaker in bijvoorbeeld de yoghurt. De knijpfruitjes bleken ideaal voor onderweg. Snel een knijpzakje mee in de tas en onderweg zuigt je kindje zelf de inhoud uit het zakje.

De knijpfruitzakjes vind ik top voor mee naar school en om je kindje eens iets anders mee te geven dan een appel of een banaan.

Testmama Jaimy

Conclusie testmoeders

Is jouw kindje ook toe aan bijvoeding? De producten van Bonbébé zijn afgestemd op je kindje qua samenstelling, ingrediënten en structuur.

Wist je dat: De Mamaplaats testmoeders (en kindjes) de babyvoeding van Bonbébé met 8.1 beoordeelden?

De Bonbébé baby- en peutervoeding herken je aan de blije kindergezichtjes en de vrolijk geruite tafelkleedjes. Een oranje ruitje voor de fruithapjes, een groen ruitje voor de ‘warme hap’.

Eet smakelijk!


Dit is een gesponsord artikel, maar de inhoud is van onszelf.

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je