{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dank jullie wel voor deze leuke winactie!

Als je zo'n leuke winactie tegenkomt, dan moet je daar wel aan meedoen en wel met het volgende resultaat!

Afbeelding blog 'Dank jullie wel voor deze leuke winactie!'

Mamaplaats heeft altijd van die ontzettend leuke winacties en vaak waag ik wel een gokje moet ik zeggen. Maar als ik dan alle reacties lees, dan gun ik het een ander toch altijd net iets meer dan mezelf. Natuurlijk hebben wij ook weleens slechtere tijden, zijn mijn kindertjes ook regelmatig ziek en maken wij ook erge dingen mee, maar als ik dan de ellende lees die andere mensen meemaken, dan mag ik mijzelf echt heel erg gelukkig prijzen (counting my blessings).

En toen was daar de winactie van het schoentje zetten op mamaplaats. Een actie waarbij je virtueel je schoentje mocht zetten en wel op een zo creatief mogelijke manier. Toen ik deze winactie aan mijn kinderen vertelde en wat de prijs was, begonnen die oogjes helemaal te glimmen. Mijn dochter zei: "Maar mogen we onze schoen dan zetten op mama's plaats? Dat is gek, want dat is op de stoel" en zo is het idee van ons filmpje ontstaan. Ze vonden het geweldig om een soort 'toneelstukje' te doen, terwijl het eigenlijk niet eens een toneelstukje was maar hun eigen idee van hun schoentje zetten op mama's plaats :-)

Al redelijk snel hadden wij het filmpje online geplaatst, dus er was nog een lange tijd te wachten totdat de uitslag kwam. Regelmatig kwam er weer eentje naar mij toen om te vragen of er al wat bekend was. Elke keer heb ik wel uit geprobeerd te leggen hoeveel inzendingen er waren en hoe weinig kans er dus was dat we zouden winnen. Maar op 30 november kregen we een geweldige mail in onze mailbox: "Wohooo, je bent de winnaar van de winactie 'Zet je schoentje'! Hier is ons filmpje nog een keer: 

YEAH, dat was nog eens leuk nieuws!! Een momentje heb ik getwijfeld of ik het zou zeggen tegen de kinderen, of dat ik de cadeaus als sinterklaas cadeaus zou moeten geven. Maar ik kon het niet voor ze verzwijgen en vertelde dus heel trots dat zij hadden gewonnen, omdat hun filmpje echt wel heel erg goed en leuk was. Toen was natuurlijk weer een moment van wachten aangebroken, want de cadeautjes moesten nu ook nog echt komen en dat kon natuurlijk wel een paar daagjes duren.

Vrijdagmiddag was het moment daar dat de postbode ons pakket kwam brengen, yeah! Met z'n drieen pakten ze het pakket uit en daar zaten twee leuke cadeautjes in.

Een gave fisher price Little People bouwplaats:

little people bouwplaats.jpg

Stapel auto's:

roze auto's.jpg

Heel erg leuk mamaplaats! Dank jullie wel voor deze leuke cadeautjes.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je