{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dan ineens is daar die envelop met die leuke inhoud!

Sinds augustus weer lekker actief aan het bloggen en dan al tellende kom je er achter dat je alweer meer dan 25 blogs hebt geschreven!

Afbeelding blog 'Dan ineens is daar die envelop met die leuke inhoud!'

Een aantal jaar geleden begon ik met bloggen op mamaplaats. Wat heerlijk om te doen en wat leuk om reacties te krijgen op hetgeen dat ik schrijf en met iedereen deel. Toch kon ik de rust en de tijd niet vinden om dit regelmatig te doen. Maar toen ik afgelopen zomer een mail kreeg van mamaplaats of ik niet weer lekker wilde gaan bloggen, begon bij mij het vuurtje weer te branden.

Sinds augustus ben ik weer lekker aan het bloggen en wat geniet ik er van! Alle emoties van mij afschrijven, mijn ervaringen delen, advies krijgen. En daarnaast ook de leuke, emotionele en fijne blogs van de anderen lezen. En wat een geweldig platform is mamaplaats, een fijn team, die mij en andere moeders de ruimte en mogelijkheid bieden om dit te doen!

En toen begon ik mijn blogs te tellen en kwam ik tot de conclusie dat ik al over de 25 blogs zat en dat betekent dat ik een leuk presentje zou krijgen van mamaplaats, hoe leuk is dat! En gister was daar de envelop in de bus met het leuke presentje :-)

Dank jullie wel voor dit platform en voor de fijne feedback en presentjes mamaplaats!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je