{{ message.message }}
{{ button.text }}

#Dagelijksleven blog4

Vertel op zegt Lieke met enige ongeduld in haar stem. Mevrouwtje ongeduld mag ik misschien ook even op mijn gemak binnen komen?

Afbeelding blog '#Dagelijksleven blog4' Achtergrond blur afbeelding

Vertel op zegt Lieke met enige ongeduld in haar stem. Mevrouwtje ongeduld mag ik misschien ook even op mijn gemak binnen komen? Tuurlijk Rowan zegt ze snel. Ik pak wat te drinken en plof op de bank en vertel haar het hele verhaal. En nu jij Lieke wat heb jij allemaal beleefd? Ze gaat er goed voor zitten en begint vol enthousiasme te vertellen. We zijn gaan lunchen bij brasserie Notenboom. De brasserie Notenboom vraag ik. Jaa DE brasserie. Ik kreeg een heerlijke carpaccio met parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten, gevolgd door malse rosbieflapjes op een bedje van rucola en bladsla. Daar geserveerd bij provinciaalse aardappelpartjes. Na de lunch zijn we naar een prachtig natuurgebied geweest vlakbij het Veluwemeer. Toen de schemer viel kwamen we aan bij een soort van strandje waar een kleed lag en allemaal kleine hapjes bij de vuurkorf. Woow Lieke dat klinkt ook heel romantisch. Wat een bofkonten zijn we toch hé Lieke. Ik drink mijn drinken op en ga naar bed. 

'S morgens maak ik een simpel ontbijt voor mij en Lieke. Crackers met aardbeienjam en kopje rooibosthee. Tijd om aan het werk te gaan ik zie je straks kook jij of ik? Ik kook wel roept Lieke vanuit de woonkamer. Top dank je wel tot straks. Ik stap in de auto als ik ineens opgeschrikt word door de telefoon. Onbekend nummer ik haat het. Ik neem op en zeg alleen maar hoi! De stem die ik dan hoor bezorgd kippenvel over heel mijn lijf. Daan waarom bel je mij? Ik wil straks met je lunchen en mijn verhaal vertellen waarom alles is gegaan zoals het ging. Daan ik heb het je al zovaak gezegd. Nee ik wil dat je uit mijn leven blijft. Beste keuze ooit dus als je mijn wens respecteerd zou ik dat heel erg waarderen. Fijne dag en doei. Ik hang op en vervolg mijn weg naar het werk waar ik inmiddels al half uur over. Fijn file kan er ook nog wel bij. Stay positive dag is nog maar net begonnen dus kunnen er alleen nog maar het beste van maken besluit ik.

Aangekomen op het werk zie ik de overvolle agenda al liggen. De baan van echoscopiste is zelden rustig. Ik pak een bakje koffie en bereid me voor op de echo's van vandaag. Eigen ritueeltje maar het werkt voor mij. Dossier één, de vrouw met de drieling. Over vijf minuten is haar afspraak al beter schiet ik even op tjop tjop aan de slag. Vier echo's later plof ik even op de bank in de kantine. Ik kijk op mijn telefoon of ik nog appjes heb. Twee van Lieke met de vraag wat ik wil eten. Aardappels groente vlees of pasta. Kies jij maar app ik terug allemaal goed. Een van Daan die ik meteen wis. Last but not least 5 van Mark. Mijn hart maakt een sprongetje bij het lezen van zijn appjes. "Schoonheid heb je lekker geslapen?" "Werk ze vandaag" "Hehe eindelijk pauze kan ik denken aan de mooiste vrouw die ik ken" "stuur eens een foto van jezelf ;)" "hoe verloopt je dag? Hopelijk denk je ook een beetje aan mij" ik app terug "dag mooie man, ik heb heerlijk geslapen en de rest van de dag loopt niks lekker! Jij ook werk ze en uiteraard app ik je nu terug met een big-smile op mijn gezicht. Foto komt later als ik er toonbaar uit zie ;) X"

Dag overleefd Check! De weg naar huis lijkt wel uren te duren. Als ik binnenstap komt de geur van Lieke haar pasta me al tegemoet. Het ruikt heerlijk Lieke. We gaan aan tafel en bespreken onze dag zoals gewoonlijk. Lieke werkt op een advocatenkantoor te saai voor mij maar zij vind het super leuk. Heb je nog wat van Rick gehoord? Jaa hij appt de hele dag door, ik denk dat ik verliefd ben Rowan. Ze glundert en een lach op haar gezicht van oor tot oor als ze het verteld. Ik ben blij voor je geef haar een knuffel. Ik ga eens lekker lang douchen even tot rust komen. Ik ga mezelf even helemaal in de watten leggen. Als ik uit de douche komt heeft Mark weer geappt. "Volgens mij ben jij altijd toonbaar dus stuur maar" ik maak een foto met een gekke bek, als hij hiermee kan lachen zit het wel goed. "O wat toonbaar is dit ;)". "Super sexy ;) ik vind je op welke manier dan ook mooi schoonheid" "Dank je wel slijmbal, jij bent ook een schoonheid ;) stuur er maar een van jou nu". 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je