{{ message.message }}
{{ button.text }}

#Dagelijksleven blog1

Lieke wat is er vannacht gebeurd? Ik heb twee gemiste oproepen en vier whatsappjes van een onbekend nummer.

Afbeelding blog '#Dagelijksleven blog1' Achtergrond blur afbeelding

Lieke wat is er vannacht gebeurd? Ik heb twee gemiste oproepen en vier whatsappjes van een onbekend nummer. Lieke zegt al schaterlachend meisje meisje toch drink eens wat minder. Je hebt je vermaakt in de kroeg. Van de dansvloer was je niet af te krijgen. Trouwens van die jongen zijn nek ook niet en begint nog harder te lachen.

Ik probeer me de nacht te herinneren maar helaas weet ik alleen nog de rit naar de stad. Vanaf vandaag ga ik niet meer zoveel drinken. Lieke, ik ga douchen en even de stad in. In de bus zal ik de berichten maar beantwoorden.

Vier berichten van ene Mark meest onzinnige berichten maar oké. Hoi Mark het was vast en zeker gezellig alleen ik weet er nog weinig van haha groetjes Rowan. Zo die is verzonden nu ga ik lekker genieten van mijn vrije zaterdag. Eenmaal in de stad schrik ik me kapot. Mijn o zo leuke stalkende ex Daan loopt vlak voor me. Ik schiet snel een winkel in voor babykleren in de hoop dat hij mij niet gezien heeft. Ineens hoor ik hem naderen. Dat misselijke loopje herinner ik me uit duizenden. Nog geen meter bij me vandaan begint hij te praten. Hoi Rowan hoe gaat het? Verwacht je een kindje? Ik draai me om en zeg ik nog snuffelend door de babykleren Helemaal goed straks een date en met jou dan? Al een nieuwe vlam gevonden? Ik blijf door de rekken snuffelen terwijl hij door praat over zijn onwijs grote verdriet. Nee Rowan ik blijf hoop houden dat jij en ik weer samen komen. Ik mis onze tijd. Ik weet niet wat ik zonder je moet. Daan, stop alsjeblieft met je zelfmedelijden en ga verder met je leven. Deze paar minuten met jou in mijn buurt zorgen alweer voor het kippenvel op mijn lijf. Ik wil je nooit meer in mijn leven en nog om op je vraag terug te komen nee ik verwacht geen baby niet dat het jou maar iets aan gaat als dat wel zo is. Ik besluit de winkel uit te lopen en Mark te bellen.

Hey Mark met Rowan, aan mijn telefoon vanmorgen te zien heb je me gemist grap ik eruit. Hey Rowan wat leuk dat je belt, nou dat is nogal een groot woord maar ik vond het gezellig. Ik ook zeg ik gauw al herinner ik me nog steeds niks. Zin in een drankje vraag ik. Ja hoor Plein 28 over 20min zegt hij. Helemaal goed tot zo zeg ik snel en hang op. Op het terras wacht ik tot hij komt hij zal mij vast herkennen toch. De minuten verstrijken en zie een knappe man op me afkomen. Lang, normale bouw, groene ogen en bruin haar in een knotje. Wat een lekkerding denk ik bij mezelf blijf rustig. Hoi schoonheid nog net zo mooi als vannacht zegt hij en geeft me een kus op mijn wang. Ik begin te blozen en ratel maar aan een stuk door. Wat wil je drinken vraagt Mark. Doe maar sinas alsjeblieft. Vannacht sprak je wel anders zegt Mark lachend. Oeps ik kan wel door de grond zakken.

Als de drankjes inmiddels al half op zijn en een heel vragenvuur op me af is gekomen nemen we afscheid. Wat een hottie is het zeg. Ik ga nog even voor een leuk jurkje en schoenen kijken. Ik moet er toch op en top uit zien voor vanavond. Na twee uur stap ik weer binnen. Ik plof naar Lieke op de bank. Lieke jij en ik gaan vanavond op stap. Zo je hebt de smaak goed te pakken Rowan. Inderdaad maar voor jou is er een verrassing straks. Rowan je weet dat ik niet van verrassingen hou zegt ze gauw. Jammer Lieke je ziet het straks. Vol spanning is lieke gaan douchen en heeft ze een mooi jurkje met paar pumps aan gedaan. Kan ik zo mee vraagt Lieke? Helemaal perfect voor deze gelegenheid knipoogt Rowan en ze vertrekken naar de stad.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je