{{ message.message }}
{{ button.text }}

#Dagelijksleven blog 5

​Ik met mijn stomme appjes ook. Hij doet iets met me. Ik kan er nog geen naam aan geven maar ik heb het echt super leuk met hem.

Afbeelding blog '#Dagelijksleven blog 5' Achtergrond blur afbeelding

Ik met mijn stomme appjes ook. Hij doet iets met me. Ik kan er nog geen naam aan geven maar ik heb het echt super leuk met hem. Ik ga het rustig aan doen neem ik mezelf voor. Ik zwijmel weg als ik aan Mark denk. Ineens schrik ik me kapot van een app. Mark stuurt net zo'n galante foto als ik deed. Ik schater het uit van het lachen. "Oelala sexy boy Mark, die blik van je zet me in vuur en vlam ;)" ik wacht geduldig op zijn appje ik ga in de tussentijd maar eens mijn jungle bijwerken op mijn gezicht. Wenkies on fleek Check. Nachtcrème en anti-rimpelcreme. Ook al werkt het misschien niet in mijn hoofd is het de oplossing. Bodylotion over mijn lichaam en ik schiet mijn meest charmante pyjama aan.

Eenmaal beneden maak ik een pot thee en plof bij Lieke op de bank. We kletsen wat over koetjes en kalfjes. Zo ver dat lukt want onze telefoons krijgen meer aandacht.

"Yeah heb ik je veroverd? ;)"

"Allang ;)"

"Vertel, wie wat waar wanneer hoelaat"

"Jij, mij veroverd, plein28, zaterdagmiddag, rond een uur of drie"

Zo gaan de appjes over en weer. Tot HET appje

"Lieve Rowan, ik wil graag bevestiging van de verovering. A.s. vrijdag 18:30 jij in een jurk met pumps. Ik haal je op! X"

Liekeeeee??!!! Rowan ik zit letterlijk naast je waarom schreeuw je zo hysterisch? Ik denk dat ik ook verliefd ben. Ik voel mijn hoofd rood worden. Het is zo lang geleden dat ik me zo heb gevoeld. Komt dan eindelijk het geluk onze kant op Lieke? Ik weet het ook niet, ik denk het antwoord ze. Trouwens Lieke wanneer zie jij Rick weer? Uhh aankomende donderdag glimlacht ze. Leuk, zullen Rick, Mark, jij en ik zondag naar het strandfeest gaan? Goed plan zegt Lieke.

"Lieve Mark, ik zal klaar staan die dag. Ik verwacht dat jij zondag om 12:30uur klaar staat in casual kleding. X"

Ik hoor mijn telefoon plingen, die reageert snel denk ik bij mezelf. Ik ontgrendel mijn telefoon en zie dat het niet Mark is maar Daan.

"Rowan, ik laat je niet zomaar uit mijn leven verdwijnen. Je betekend de wereld voor me. Ik ga het bewijzen aan je. Hierbij nodig ik je uit op een officiële date. Graag ontvang ik de bevestiging per app terug van je. Daan"

Pfoe hij maakt me knettergek.

"Daan voor de allerlaatste keer! Ik wil je niet meer in mijn leven. Je bent verleden tijd en dat blijf je ook. Ga alsjeblieft verder met je leven en laat mij met rust. Je bent allang uit mijn geheugen gewist. Ik geef mijn energie liever aan mensen die belangrijk voor me zijn. Daar behoor jij niet meer toe. Tot nooit meer ziens."

Ik kijk op de klok en zie dat het allang bedtijd is. Ik besluit Mark nog een app te sturen. "Ik wens je een goede nacht prins ;) slaap lekker" Ik leg mijn telefoon op mijn nachtkastje en loop naar de badkamer om mijn tanden te poetsen. Terug op mijn slaapkamer duik ik in bed. Bijna in slaap gevallen plingt mijn telefoon. Zit ineens rechtop. Ik ontgrendel mijn telefoon en zie dat Mark een bericht heeft gestuurd. "Oké ik zal mijn zondag vrij houden voor jou ;), slaap lekker prinsesje x"

Snel mijn geluid uit en slapen maar. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je