{{ message.message }}
{{ button.text }}

#Dagelijksleven blog 16

​Mark moet na drie uurtjes nog steeds van de schrik bekomen. Hoe stoer hij ook overkomt is naakt lopen toch niet echt zijn ding.

Afbeelding blog '#Dagelijksleven blog 16' Achtergrond blur afbeelding

Mark moet na drie uurtjes nog steeds van de schrik bekomen. Hoe stoer hij ook overkomt is naakt lopen toch niet echt zijn ding. Wijze les voor mezelf. We trekken onze badjas aan en gaan in het restaurant zitten. Bestellen beide een latte macchiato. Ik kan zo intens genieten van de rust die hier hangt. De serveerster komt nogmaals aan onze tafel en vraagt wat we willen eten. Mark bestelt een panini met gerookte zalm en kruidenroomkaas. Ik besluit voor de tosti te gaan met kaas, tomaat, ui en Italiaanse kruiden.

Na de lunch staat er nog een verrassing te wachten voor Mark. Een erotische koppelmassage. Weer zie ik de blik van vanmorgen op zijn gezicht. Again not amused schiet er door me heen. Ach die verrassing bij hem boven vond ik niet echt om over naar huis te schrijven Haha. De massage duurt honderd minuten dus ik vermaak me wel. Ik vraag na afloop hoe Mark het heeft ervaren. Kort maar krachtig Rowan wel oké zegt Mark. Ik proest het uit van het lachen. Stel je eens open voor vernieuwingen Mark heb ik ook gedaan op dat festival.

De volgende morgen kom ik vrij misselijk uit bed. Ik voelde me afgelopen weken al wel niet zo lekker maar dit slaat werkelijk alles. Ik trek een sprint naar het toilet toe. Net op tijd want alles komt eruit wat er uit kan komen aangezien ik nog niet heb ontbeten. Ik vraag aan Mark of hij een glas water wilt brengen en spoel gauw mijn mond. Ik probeer toch maar wat te ontbijten en spreek uit tegen Mark wat ik de afgelopen weken ondervonden had. Ik zocht er weinig achter argumenteer ik tegen Mark. Mark blijft heel koel eronder. Spring jij maar lekker onder de douche ik ga even na de drogist zegt Mark en ik gehoorzaam maar.

Gelukkig hoef ik nooit meteen naar het toilet als ik uit bed kom. Ik pak een bekertje en probeer zo goed te richten als dat kan - Vrouwen en richten je kent het wel - en zet hem veilig weg. Wachten tot Mark terug komt. Zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

Ik hang in de bank met een goed boek. Een spannende psychologische thriller. Ineens schrik ik me een hoedje als Mark de test naar mij toe gooit.

Ik loop naar de badkamer en doe de test. Het wachten is begonnen. Ik besluit even na beneden te lopen om Mark te knuffelen. Ik voel en zie de spanning duidelijk bij hem. Na drie minuten gaat mijn timer en Mark en ik lopen na de badkamer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je