{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag mama, ga nu maar!

En dan zit mijn oudste krummeltje in een keer in groep 3. Vandaag zijn eerste dag, wat is hij ineens groot!

Afbeelding blog 'Dag mama, ga nu maar!'

Het lijkt wel of die 6 weken vakantie voorbij zijn gegaan alsof het een weekendje was. Heerlijk genoten van de tijd samen met mijn 3 krummeltjes met als kers op de taart een heerlijke vakantie naar Frankrijk. Helaas is dit niet zonder slag of stoot gegaan, maar dat komt in een andere blog waarschijnlijk wel aan de orde.

Vandaag dan weer de eerste dag school na een hele tijd vrij te zijn geweest en ik moet zeggen dat het qua timing en schema echt op rolletjes liep! We waren netjes op tijd in de klas, dat viel niet tegen.

Mijn schatjes hadden wel een beetje buikpijn van de spanning, maar dat hoort er natuurlijk helemaal bij. Het is ook niet niks, dan ben je 6 weken lekker thuis geweest en dan moet je ineens weer naar school. Alhoewel, het was hier zeker geen moeten, het was mogen, want ze keken er echt weer heel erg naar uit.

En dan ineens het besef dat mijn oudste dus echt geen kleuter meer was, in plaats van linksaf naar de kleuterklas, moesten we nu in een keer rechts de gang in, naar waar de 'groten' zitten. En nu mochten we nog even de klas in, maar morgen moet ik hem afleveren op het schoolplein...slik...

Maar dan denk je: "Dat lieve krummeltje is pas 6 jaar, heeft buikpijn van de spanning, wilt het liefst dat mama zijn hand nog even vasthoudt', maar niks was minder waar! Meneer zocht zijn plekje op, ging lekker zitten kleuren en zei: 'Dag mama, ga nu maar!' Okee lieverd, nog een kusje dan? Maar nee, daar was hij nu toch echt te oud voor geworden. 

Slik, daar is dan weer zo'n bekend voorbeeld van het 'loslaten' van mijn kind, wat vind ik dat toch lastig, maar wat is het aan de andere kant toch goed voor mijn schatje!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je