{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag lieve Hugo, veel succes in Naarden

Vandaag moest ik dan toch echt afscheid nemen van Hugo. Een jongetje van 4 jaar oud. Van binnen moest ik toch even slikken.

Afbeelding blog 'Dag lieve Hugo, veel succes in Naarden'

Hugo is in april bij mij in de klas gekomen. Een leuke, gezellige, blonde jongen die gelijk zijn plekje in de klas had gevonden. De eerste weken keek hij de kat uit de boom, maar daarna kwam hij los. Hugo weet veel en laat dat ook graag merken. Ook is hij erg zelfstandig en dat is wel erg fijn in een drukke kleuterklas.

In oktober kreeg ik te horen dat Hugo ging verhuizen. Helemaal naar Naarden.... hmm slik. Vind ik dit wel zo leuk? Ik had nog anderhalf jaar van hem kunnen genieten. Mijn groep 2 kinderen gaan ook elk jaar weg, maar die zie ik nog tot groep 8... maar verhuizen... Moeder vond het heel erg jammer, maar het kwam qua werk beter uit en wie ben ik dan als juf om te zeggen dat ze dit echt niet kan maken. ;-) hihi. Nee hoor, zal ik nooit zeggen.

Vandaag was de laatste dag. Hugo kwam vrolijk binnen. Alsof er niks aan de hand was. Moeder had voor mij heerlijke pepernoten gekocht als bedankje en laat ze nou net mijn favoriet hebben gekozen: truffelpepernoten. Voor de kinderen had Hugo een dropsleutel met daaraan een kaartje en een dinosleutelhanger. Te leuk!

De hele dag hebben de kinderen gewoon gespeeld alsof er niks aan de hand was, maar ik moest stiekem denken... dit is waarschijnlijk de laatste keer dat ik je zie. Is dat nou gek? Ben ik nou gewoon te emotioneel bezig? Ook toen moeder Hugo kwam ophalen, mij een dikke knuffel gaf en mij bedankte moest ik even slikken. Ze gaan nu echt..

En niet alleen Hugo ga ik missen, maar zijn ouders en broertje ook. Moeder kwam vaak helpen in de klas. Lekker vrolijk en behulpzaam. en om zijn broertje moest ik altijd lachen. Die gaf mij elke keer een hand en liep door naar mijn huishoek.

Helaas dit was echt de laatste dag. Dag lieve Hugo, ik ga je missen. Veel succes in Naarden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je