{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag buik, welkom baby

De zwangerschap is voorbij en onze prachtige dochter is geboren

Afbeelding blog 'Dag buik, welkom baby'

De afgelopen maanden heb ik veel geschreven over mijn zwangerschap. Na 41 weken en drie, dus 10 dagen na de uitgerekende datum is onze prachtige dochter Charlotte geboren.

Ik had op 20 juni controle in het ziekenhuis en ik moest ingeleid worden omdat mijn vruchtwater was verminderd en de hartslag van de baby was vlak. Ik had hier totaal niet op gerekend en het overviel mij op dat moment.

Er is een balon bij mij geplaatst en de artsen en de verloskundige hadden aangegeven dat deze 24 uur tot 48 uur kon blijven zitten. Na vijf uur voelde ik me niet lekker en ik voelde me misselijk en ik had hoofdpijn en toen is de ballon uitgevallen. Volgens de verpleegkundige goed nieuws, ik had drie centimeter ontsluiting. Rond 21.15 uur begonnen bij mij de weeën. Een spannende periode. Toen ben ik naar de verloskamer gebracht en mijn man was bij mij. ’s Nachts zijn de weeën door gaan zetten, ik heb zelfs een weeënstorm gehad. In het begin ging het nog goed met het opvangen van de weeën en daarna vond ik het erg moeilijk en pijnlijker. Gelukkig ging de tijd snel. Rond 05.00 uur gaf de verloskundige aan dat ik 10 centimeter ontsluiting had. Om 05.30 uur mocht ik gaan persen. Om 06.55 uur is de baby geboren, onze prachtige dochter Charlotte.

Tags: #Mom to be, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je