{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag 5: Luxe ontbijt laten bezorgen

Afbeelding blog 'Dag 5: Luxe ontbijt laten bezorgen'

Luxe ontbijt

Vanmorgen besloten wij eens niet te ontbijten bij restaurant “La Distillerie” maar een ontbijt te laten bezorgen want dit is dus ook een mogelijkheid. Tot 02.00 uur s’nachts kun je besluiten om dit te doen. Je hangt een kaartje aan je deur en “Voila”; de volgende ochtend hadden wij rond 10.00 uur ons ontbijtje op bed. Zelf even een kopje koffie gezet en meer heb je niet nodig.

ontbijtkoffie

Golfen club Med
Die ochtend heb ik weer meegedaan met Aqua aerobics. Het is een heerlijke manier van sport en ik kan zelf bepalen wat ik wel en niet doe. Zo stond ik heerlijk te joggen en ben ik me toch een partij verbrand! Normaliter heb ik hier nooit zo'n last van maar de hormonen in combinatie met het feit dat je heel dicht bij de evenaar zit wil wel! De rest van de vakantie heb ik hier last van gehad dus let alsjeblieft goed op.

 

Golfen

Bart is die middag gaan golfen. Het is een oefenbaan van 3-holes dus heel lang ben je hier niet bezig maar hij heeft z’n “swing” (zo noem je dit toch?) weer even kunnen oefenen. Omdat wij heel dicht bij het sportgedeelte zaten ben ik tijdens Suze haar slaapje even gaan kijken. We hebben een lange afstand babyfoon mee en dit werkt erg goed.
kreeft
Iedere dag om 17.00 uur was er een les Yoga en om 18.00 uur ThaiChi. Die middag ben ik gaan “Yoga’en”. We waren maar met z’n vieren. In het verleden heb ik al eerder aan Yoga gedaan en ik vind dit een fijne manier om te ontspannen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me die middag slecht kon concentreren en ik kon me niet helemaal vinden in de houdingen. Misschien dat ik morgen ThaiChi eens ga proberen.
Zoals ik al eerder beschreef is restaurant “La Distillerie” niet zomaar een buffetrestaurant. Zo was er vanavond verse kreeft, zwaardvis, oesters en sushi! Even een voorbeeld van een van de ontelbare maaltijden die je hier kunt krijgen.
Er zijn vaste keukens (italiaans, chinees, lokaal) maar iedere avond staat er ook iets anders centraal, zo was dit vanavond; vruchten uit de zee. Ook aan het dessertbuffet komen de meest exotische en bijzondere dingen voorbij. Je word er wel een beetje hebberig en verwend van… je wilt alles proeven!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je