{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag één is geweest, op naar dag twee!

Daar was dan mijn allereerste lang verwachte werkdag bij mijn nieuwe werkgever, spannend en super leuk!

Afbeelding blog 'Dag één is geweest, op naar dag twee!' Achtergrond blur afbeelding

Gisteren was de allereerste werkdag bij mijn nieuwe werkgever. Normaal gezien ga ik vanuit huis werken, maar deze keer moest ik naar het hoofdkantoor komen. Het zou een dag worden vol met informatie en uitleg, ik had er super veel zin in!

Helaas moest ik eerst nog even 100 km heen rijden, maar dat heb ik er allemaal voor over. Ik was niet meer gelukkig met mijn vorige werk, een nieuwe uitdaging was dus zeer welkom. En nu heb ik een baan die ik flexibel kan en mag invullen, echt super! Zo heb ik de tijd voor mijn gezin en kan ik heerlijk werken op momenten dat het mij uitkomt.

Op kantoor aangekomen, heb ik eerst een kennismakingsrondje gedaan. Leuk om alle gezichten te zien bij de namen die ik tijdens mijn sollicitatiegesprek had gehoord. Iedereen was ook super enthousiast om mij te zien, dat werkt ook altijd wel positief. Daarna ben ik gaan zitten met degene die mij wegwijs zou maken binnen het bedrijf, het papierwerk en voornamelijk het computerprogramma waar ze mee werken. Zo’n 4 uur later was alles verteld en gezien en nu is het voor mij taak om alles te onthouden en in de praktijk te gaan brengen!

Aankomende dinsdag heb ik een meeloopdag met een andere consulent, dan zie ik hoe zij het in de praktijk allemaal vormgeeft. Ik heb er wederom super veel zin in en hoop dat zij mij nog wat tips kan geven. Mijn eerste taak als consulent is om het bedrijf in mijn regio bekendheid te geven. Dit is wel iets wat ik lastig vind, hoe bereik je de mensen? Aan de andere kant vind ik dit ook wel een leuke uitdaging en ben ik benieuwd hoe snel mijn klantenbestand zal groeien.

Voor degenen die nog niet weten wat ik ga doen, ik ga als consulent werken voor een gastouderbureau. Ik ga gastouders en vraagouders werven en koppelen. Tevens kunnen mensen die gastouder willen worden bij ons terecht om een diplomaroute te volgen.

Als iemand nog ideeen heeft voor het laten groeien van mijn klantenbestand, alle tips zijn welkom! :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je