{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar gaan we dan....

Nu begint het dan echt (voor mijn gevoel)... De tijd is aangebroken om consequent, consequent en nog eens consequent te zijn!

Afbeelding blog 'Daar gaan we dan....'

Aangezien m'n zoon inmiddels een jaar is, heb ik besloten mijn geclaimde huis weer op te eisen! Waar ik eerst de hele zithoek verschoven had, zodat deze door de box te verschuiven compleet babyproof was, heb ik het vandaag (stiekem tijdens zijn middagdutje) weer naar mijn zin neergezet! Veel mooier, netter en ruimer! Máár dat betekent wel dat ik nu goed op moet letten zodat meneer besluit in de kattenhoek te lunchen, is het niet hun brokjes dan wel de kattenbak (één van mijn grootste nachtmerries hier)!

Dus zoals me vorige weer op het consultatiebureau al lachend verteld werd; nu komt de fase dat ik écht consequent moet zijn en vol moet houden! Ondanks dat hij het waarschijnlijk vaak zal blijven proberen en zijn keel ruimschoots open zal zetten wanneer hij zijn zin niet krijg.. En eerlijk? Ja, ik zie er best tegenop en ik weet dat het zwaar wordt.. Maar ook ik verdien mijn eigen plekje zoals ik het wil, hij leert zich maar aan te passen (dit is denk ik mijn mantra de komende tijd/jaren)!

Nou, tijd om hem wakker te maken... Wish me luck!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je