{{ message.message }}
{{ button.text }}

Creatief met het haar van mijn dochter

Eén van de leukste dingen aan het hebben van een dochter vind ik haar haar doen :-)

Afbeelding blog 'Creatief met het haar van mijn dochter'

Al vanaf het moment dat ze net genoeg sprietjes op haar koppie had om er een staartje in te zetten ben ik dan ook met haar haar bezig. Zij mag dan tablet of TV kijken en tijdens bumba, teletubbies en tegenwoordig Paw Patrol en Blaze en ik doe haar haar in de meest mooie vormen.

Ik vind het leuk om te doen en het zorgt ervoor dat ze niet op haar haren kauwt. Door de weeks doe ik vaak iets met invlechten op zo’n manier dat het 2 dagen kan blijven zitten. Dat maakt het ochtendritueel wat makkelijker. En voor het weekend of feestjes pakken we wat meer uit.

Afgelopen vrijdag trouwde mijn zwager (en dus de oom van mijn kinderen) en Melissa en Guido mochten de ringen brengen. Een mooie gelegenheid om eens een keer met haar naar de kapper te gaan. Ja, in principe ben ik de enige die naar de kapper gaat. Zelf scheer ik mijn man en Guido met de tondeuse en knip ik Melissa als dat nodig is.

Nu denkt mijn kapper heel leuk mee. Uiteindelijk hebben we dus een kapsel gecreëerd waarbij delen van haar haar roze was (en nog steeds is, het vervaagt langzaam) en het in hele mooie krullen zit. Via de kapster ben ik nu in het bezit van twinkles. Een hele makkelijke manier om het haar te krullen. Heel anders dan de papilotten en krulspelden die mijn zussen en ik vroeger geprobeerd hebben! Het resultaat mocht er absoluut zijn, al zeg ik het zelf. (tweede foto van links)

Wat wel was, de ochtend van de bruiloft had ik mijn kinderen op en top netjes. En toen bedacht ik me dat ik geen idee had wat ik met mijn haar aan moest. Herkenbaar voor andere moeders? Mijn kleding had ik gelukkig wel goed. Uiteindelijk heb ik het maar opgestoken. Het is alleen lastig te doen, want ook na de derde bevalling ben ik in de valkuil van kort knippen gestapt. En het lijkt alsof je haar minder hard groeit als je ouder wordt!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je