{{ message.message }}
{{ button.text }}

Creatief: maak persoonlijke kerstkaarten!

​5x tips voor de leukste én persoonlijke kerstkaarten!

Afbeelding blog 'Creatief: maak persoonlijke kerstkaarten! '

Woehoe, bijna Kerst! En wat is er nu leuker dan kerstkaarten krijgen...? Kerstkaarten versturen natuurlijk! Het liefst van die mooie persoonlijke, die zorgen gegarandeerd voor een lach op het gezicht van de gelukkige ontvanger. Tijd om alvast de nodige voorbereidingen te treffen. Doe je inspiratie op en ga daarna los op webprint.nl

1: Doe een beetje gek
Een foto van je baby verkleed als kerstman, de hele family met een foute kersttrui aan of je dochtertje die een enorm gekke bek trekt! 

2: Een creatieve familiefoto
Altijd weer die familie foto's, vooral om een paar jaar later weer terug te kijken. Wat de foto extra leuk maakt om naar te kijken: als er iets gebeurt. Pop een confetti kanon op en fotografeer het resultaat bijvoorbeeld. Of zet een lekker kerstliedje aan en laat iedereen een beetje dansen. Camera of mobieltje op een statief en klaar! 

Tip: een foto waarbij iedereen dezelfde kleur aan heeft, ziet er altijd heel tof uit!

3: Jouw schattige huisdier steelt de show
Wat dacht je van een super schattige foto van je huisdier op de kerstkaart? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Zet jouw hond of kat een leuk kerstmutsje op, versier zijn of haar mand met kerstslingers of decoreer de achtergrond voor een leuk effect. Huisdieren doen het altijd goed op foto’s. Ze zijn fotogeniek en je hoort ze niet klagen, maar niet alle huisdieren laten zich gemakkelijk fotograferen. Daar zal je wel iets voor moeten doen. Tip: een beloning boven hun neus houden werkt vrijwel altijd. Succes!

4: Maak een collage-kaart
Wat dacht je van een collage met als thema een time-lapse van het afgelopen jaar? Gebruik daarvoor kerstfoto’s van voorgaande jaren. 

Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Webprint

Vond je mijn blog interessant?

Vergeet me dan niet te volgen, dan mis je geen blogs meer van mij!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je