{{ message.message }}
{{ button.text }}

Creabea is geactiveerd

Een tijdje geleden zag ik hier het fenomeen mamaswap voorbij komen. Dat leek me erg leuk dus heb ik me opgegeven. En nu is het knutselen...

Afbeelding blog 'Creabea is geactiveerd'

Afgelopen weekend kreeg ik de mail met daarin mijn swapmama. Gauw nog even de ingevulde vragenlijst lezen voordat ik ging slapen. Hmm dat was een slecht idee want direct begonnen mijn hersenen volop te werken. Dus maar een eerste ideeën lijstje gemaakt.

Maandag had ik tijd om te gaan winkelen. Ik werd zenuwachtig van mezelf, want ik had direct al wat ideeën maar kwam er nog niet helemaal uit of dat zou lukken en leuk zou zijn. Toch maar gewoon naar de winkel en wat rondneuzen dan komt het vast goed, dacht ik bij mezelf. En ja hoor ik kwam met al de eerste spulletjes terug. Helaas was het eerst nog even kinderbedtijd, dus konden we pas 's middags de stad even in. Bij terugkomst had ik voor het creatieve gedeelte eigenlijk alles al wel in huis.

Creabea was geactiveerd. Ik vind haken erg leuk dus daar ging ik iets mee doen. Twijfelend of het wel zou lukken ben ik begonnen. Ik ben een perfectionist dus zag al hier en daar wat obstakels in dat het eindresultaat in mijn hoofd toch misschien er anders uit zal zien dan de realiteit. En misschien vindt mijn swapmama het wel vreselijk. Hmm die gedachte dwarrelt af en toe nog voorbij, maar ik ga er gewoon vanuit dat de inspanning en intentie gewaardeerd wordt.

Inmiddels ben ik al 4 dagen aan het haken en is van mijn eerste haakproject pas de helft af. Ohja ik onderschat nog altijd hoeveel werk erin gaat zitten. Maar ach als ik elke dag wat doe komt het vanzelf af. Ik heb immers een hele maand. Een voor een ga ik m'n creabea ideeën uitvoeren en dan zien we wel hoever ik kom. Gelukkig is een bijkomend voordeel van m'n perfectionisme dat ik vaak juist met het moeilijkste en meest tijdrovende begin. Dat scheelt dan weer

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je