{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count you're blessings

Vanaf 2002 tot nu hebben we ups en downs gekend... ik schrijf liever positief over het oppakken van de ups na de downs dan de beschrijven

Afbeelding blog 'Count you're blessings ' Achtergrond blur afbeelding

Denk dat iedereen ze wel heeft ... sommigen gaan door een heel diep dal en anderen zien de heuvels in Limburg al als een zware tocht ... Iedereen  pakt zijn ding anders aan en mijn manier is dan om te schrijven en nee niet alleen negatieve verhalen maar gewoon hop de berg weer op!

Vanaf 2002 zitten wij ( jawel ook mijn mannetje) en ik in een ware roaler coaster en zijn wij trotse ouders geworden van 4 prachtige meiden.

Voor sommigen een doorn in het oog aangezien wij voor geen van onze 4 dochters een bewuste keus hebben gemaakt... voor ons een blessing, een verrijking en zoveel meer liefde in ons huis! 

De doemdenkers onder ons vragen zich vast af jeetje 4 meiden gaan jullie door voor een jongen? Serieus... Onze meiden worden opgevoed tot dames met een eigen mening ( oke helaas schromen ze niet om je die mede te delen), zelfstandige vrouwen die op sociaal gebied en hopelijk ook op hun school goed kunnen meekomen. Dus in godsnaam Hoe zou die jongen ( die overigens nooit gaat komen) het hier in huis overleven.

Alle 4 de meiden zijn lichamelijke en geestelijke gezond, op de puberteit na ( oke die hersenen werken dan af en toe niet naar behoren) maar vooralsnog hebben we niks te klagen!

Bij onze kers op de taart ( de jongste) vroeg de gynaecoloog of dit een tweede leg baby was ... ik had geen idee wat het inhield dus bij het zien van mijn twijfel werd er uitleg gegeven. Een tweede leg baby is een hype en blijkbaar wordt tegenwoordig elke nieuwe relatie gevierd met de komst van een baby ... Dus de eerste leg is met je ex! Uh nou nee ook zijn we het zeker niet altijd met elkaar eens, denderen we af en toe door als een afgeladen stoomtrein en kunnen we elkaar bij wijze van spreken in de haren vliegen ... vandaag zijn we alweer 13 jaar getrouwd en dit jaar 20 jaar samen!

Al met al ons huisje, beestje, kindje doet het wat mij betreft meer dan oke, we zijn niet perfect maar we zijn er voor elkaar, voor onze meiden en voor onze familie en lieve vrienden ... tel je zegeningen elke dag, zolang je de zegeningen ziet kan je elke bergtop beklimmen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je