{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count your blessings and name them one by one

Count your blessings, name them one by one een mooi rijtje van al onze blessings van dit jaar!

Afbeelding blog 'Count your blessings and name them one by one'

Om dit jaar mooi af te sluiten een rijtje met al mijn blessings <3

- Gezondheid

Toch wel een van de belangrijkste.. We zijn alle 3 kern gezond! Oke hier en daar een snotneus en een kinderdagverblijf-griepje.. Maar on the long way, doen we het niet gek! Om ons heen veel verdriet, de meest nare ziektes en ongelukken.. En ons worden ze gelukkig bespaard. *AFKLOPPEN!!*

- Geluk

We zijn gelukkig met elkaar. Oke ook wij hebben onze momenten gehad dit jaar dat het allemaal even tegen zat. Momenten dat we het ECHT even niet meer zagen zitten. Gelazer met geld, werk, school.. Maar samen hebben we mooi ons hoofd boven water weten te houden en zitten we weer ijzersterk op de rit! Met 2 studerende ouders is het nog steeds geen vetpot, maar we redden het! Zelfstandig! En dat is toch wel iets om trots op te zijn! Alles voor het goede doel.. Nog maar een half jaar en dan is vriendlief klaar met studeren.. Nog 2,5 jaar en dan ben ik ook klaar.. We komen er wel!

- Studie

Tot nu toe alle toetsen en punten behaald! Ondanks dat we soms denken waar zijn we aan begonnen.. 2 opleidingen tegelijk.. We halen alle toetsen, lopen op schema.. Nog iets om trots op te zijn!

- Ukkepuk

Onze kleine man (3jaar) loopt achter in spraak. Na wat kno onderzoeken om dingen uit te sluiten heeft hij in eens de smaak te pakken en knalt meneer vooruit! Elke dag zegt hij meer en meer, ook vreemden gaan hem nu verstaan. Hij minder boos omdat hij nu kan vertellen wat hij wil ipv afpakken omdat je me niet snapt.. Zo ongelofelijk trots op mijn kanjer! 

- 01-08-2016

Maar mijn grootste blessing van dit jaar weet nog haast niemand van af..

Vorige week al een test gedaan maar die was nog erg licht.. Vandaag een test gedaan en daar konden we echt niet om heen.. WIJ ZIJN ZWANGER!  Hoe fijn dat dit ons gegund is.. Hoe fijn dat wij onze man grote broer kunnen laten zijn.. Hoe mooi dat deze ukken straks samen mogen opgroeien.. En tuurlijk word het straks even een gepuzzel hoe we alles gaan doen, hoe ik school zonder al te veel vertraging kan doorpakken.. maar alles voor dit grote geluk! Deze mooie boy or girl.. Deze uk is zo onwijs welkom! Groei maar fijn in mama's buik en wij kunnen niet wachten om jou volgend jaar zomer te mogen ontmoeten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je