{{ message.message }}
{{ button.text }}

Count your blessings 2016

Ik ben er een beetje vroeg mee dit jaar. Maar dan ben ik maar de eerste.

Afbeelding blog 'Count your blessings 2016' Achtergrond blur afbeelding

Het jaar is weer bijna voorbij, dus het is weer tijd om de traditie in ere te houden en de jaarlijkse terugblik te schrijven, terwijl ik naar Elton John’s ‘Can you feel the love tonight’ luister om even in de stemming te komen. 

2016 is een jaar waar ik liever niet teveel op terug kijk. Het was een moeilijk jaar, met de nodige uitdagingen en vooral een hoop stress, pijn en verdriet. Ik ben mezelf heel erg tegen gekomen en die confrontaties waren alles behalve leuk. Wel heb ik het eindelijk onder ogen durven zien en heb ik hulp gezocht. Op meerdere gebieden.

Om deze blog toch nog een beetje positief te houden wil ik graag even een paar mensen in het bijzonder benoemen en bedanken.

Quentin – Mijn mooie, lieve, knappe, geweldige zoon. Wat heb jij dit jaar een sprongen gemaakt. Van een hulpeloos baby’tje naar een rondrennende dreumes met een eigen willetje en een ontzettend lief karakter. Je bent en zal altijd het beste zijn dat mij is overkomen. Ik ben ontzettend trots op je en ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik jouw mama mag zijn. Alles maak jij weer goed!

Boy – Of we nu wel of niet samen zijn, je bent en blijft één van de belangrijkste personen in mijn leven. Je bent tenslotte de vader van mijn kind. We hebben een hoop ellende gehad het afgelopen jaar –zowel samen- als individueel. Maar toch hebben we ons er een soort van doorheen geslagen. En gelukkig krijgen we daar nu ook hulp bij. Ik ben blij met hoe het nu tussen ons gaat en ik hoop dat we dit in een stijgende lijn voort kunnen zetten. Ik geef jou –en ons- in ieder geval nog niet op!

Jeffrey – De laatste maanden realiseer ik me dat we samen heel erg gegroeid zijn. We waren altijd zo close en we waren elkaar even een tijdje kwijt. Gelukkig hebben we elkaar weer gevonden en ik wil er in het nieuwe jaar alles aan doen om dat zo te houden!

Suayl – Het beste dat jij kon doen destijds, was helemaal vanuit Groningen besluiten om in Arnhem naar school te gaan. Als je dit niet had gedaan, hadden onze paden elkaar nooit gekruist. Weet je nog dat we het zo’n pokke eind vonden en dat we baalden dat we zover bij elkaar vandaan woonden? Wat een lacher dat je nu alweer een aantal jaren op Curacao woont.

Simone – Alle hoogte –en dieptepunten van de afgelopen tien jaar die heb ik samen met jou beleefd en doorstaan. Het beste dat jij ooit hebt gedaan was verliefd worden op mijn broertje, want zo hebben onze paden elkaar weer gevonden!

Lianne – Wij hebben elkaar leren kennen in een moeilijke periode van onze zwangerschap. Allebei met zwangerschapsvergiftiging in het ziekenhuis. Wat ben ik blij en dankbaar dat ik daar –op Quentin na- nog iets moois aan heb overgehouden! Jou!

Ik weet dat ik nog een paar mensen vergeet, voel jullie alsjeblieft niet achtergesteld. Ik ben blij met jullie allemaal in mijn leven!

Het is misschien een beetje vroeg op 24 november 2016, maar via deze weg wil ik jullie vast allemaal hele mooie feestdagen wensen en een liefdevol en gelukkig nieuw jaar.

Make each day count!

kelly_1480021374.jpg

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je