{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cougar

Vanmorgen werd er bij WNL een nieuw programma aangekondigd. Dit wordt gepresenteerd door La Paay.

Afbeelding blog 'Cougar'

Vanmorgen werd er bij WNL een nieuw programma aangekondigd. Dit wordt gepresenteerd door La Paay. Dit gaat over Cougars. De definitie was vlgs WNL een vrouw tussen de 40 en de 60 met een veel jongere partner.

Voorbeeld Tanja Jess en Charlie Luske.

Nu ben ik dit jaar de 40 gepasseerd en dus in eens een cougar. Mijn echtgenoot is veel jonger dan ik. Nu weet ik hoe gevoelig dit onderwerp is. Toen ik mijn ouders vertelde van mijn relatie toen was de eerste reactie ..dat meen je niet. En toen was het stil, ander onderwerp. Twee weken laten vroegen ze tijdens mijn volgende bezoek, dat meende je toch niet? Ik ; wat? Nou dat van de vorige keer? Wat van de vorige keer? Ja dat van je nieuwe jonge vriend? Ja wel!!!! Je bent gek, weet je wel waar je aan begint. Die is zo weer weg....

En zo kan ik nog wel tientallen reactie opnoemen. Wij zijn dol op elkaar en trekken er ons niets van aan. Maar soms is het wel leuk om de knuppel in het hoenderhok te gooien. Mensen schrikken bijna altijd. Ik vind het wel apart om nu in eens een cougar te zijn en een jaar geleden nog niet. gewoon omdat ik nu 40 ben.

Wat vinden jullie? Is het idioot, is het grappig....ik ben benieuwd. Voor diegene die het niets vinden, dat mag. Maar het is mij gelukt een jonge vent aan de haak te slaan die mijn rolstoel kan duwen. Wie duwt jou rolstoel? Of moet jij een ander duwen? Even alle gekheid op een blogje!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je