{{ message.message }}
{{ button.text }}

Combinatietest, spannend spannend spannend

Combinatietest,pff wat een spanning!eindelijk is de dag aangebroken? En dan 10 dagen wachten? Hoezo?

Afbeelding blog 'Combinatietest, spannend spannend spannend' Achtergrond blur afbeelding

daar is tie dan!! De dag waarop mijn combinatietest gaat plaatsvinden! Wat een slapeloze nachten zijn hier aan vooraf gegaan en wat een spanningen. Wat een begripvolle vriend heb je dan ineens(of dat besef je dan pas) want wat krijgen die mannen toch voor hun kiezen. Hoe houdt ie t vol met mij vraag ik me nog steeds wel eens af. Pure liefde dat zal het zijn :)


👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je