{{ message.message }}
{{ button.text }}

Charlotte opgegeven voor babyzwemmen

Ik heb Charlotte vandaag opgegeven voor het babyzwemmen.

Afbeelding blog 'Charlotte opgegeven voor babyzwemmen'

Met Jasmijn heb ik altijd met heel veel plezier op babyzwemmen gezeten. Ik ben eind april gestopt want toen ging ik ook met zwangerschapsverlof. Ik heb bij Jasmijn de laatste periode aan peuterzwemmen gedaan. Het baby en peuterzwemmen met Jasmijn heb ik toen door de week kunnen doen. Ik ben begonnen op dinsdag, daarna naar vrijdag gegaan en toen weer naar dinsdag.

Eind augustus heb ik navraag gedaan of er mogelijkheden waren op zaterdag want dat leek mij het meest praktisch. Mijn man kan dan op Jasmijn passen en ik kan dan gaan baby zwemmen. Helaas de groep zat helemaal vol. Ik vond dat jammer. Ik heb toen aan een kennis aan mij gevraagd of zij eventueel door de week wilde oppassen als ik straks met Charlotte door de week wilde gaan baby zwemmen. Dat vond ze prima. Vandaag had ik naar het zwembad gebeld om te vragen wat de mogelijkheden zijn voor het babyzwemmen. De dame achter de kassa vertlde mij dat er een zondaggroep zou gaan starten. Ik was helemaal blij. Ze zei dat de groep al aardig vol zat en navraag ging doen of er nog kinderen bij konden. Ik ben toen meteen langs gegaan en Charlotte kan deelnemen op zondag. We starten zondag 24 november en mijn man heeft dan Jasmijn tijd en ik Charlotte tijd. Nu maar hopen dat Charlotte het net zo leuk gaat vinden als haar grote zus. Ik denk het wel.

Tags: #Baby & Zo, #post

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je