{{ message.message }}
{{ button.text }}

Channing Tatum is papa geworden!

De meest sexy man ter wereld is vader geworden. Afgelopen donderdag is de vrouw van Channing Tatum, Jenna, bevallen

Afbeelding blog 'Channing Tatum is papa geworden!'
De meest sexy man ter wereld is vader geworden. Afgelopen donderdag is de vrouw van Channing Tatum, Jenna, bevallen.  

Een meisje voor Channing Tatum

Zondag kwam pas naar buiten dat het stel een kindje heeft gekregen. Toen was het nog niet duidelijk of het om een jongen of een meisje ging. Maar inmiddels kunnen we vertellen dat Channing en Jenna trotse ouders zijn van een dochter. Hoe het meisje heet is alleen nog niet bekend.  

Pauze

In december maakte het stel bekend dat ze hun eerste kindje verwachtten.channing-tatum-240 De 32-jarige acteur had al aangegeven om een pauze in de lassen als het kindje is geboren. Hij wilt graag genieten samen met zijn gezinnetje. ‘’Dit is de belangrijkste rol in mijn leven. Ik hoop dat ik het dan een beetje rustig aan kan doen’’, verklaarde Channing eerder dit jaar. Waarschijnlijk zullen we Channing een tijdje moeten missen op het witte doek. Hij last namelijk niet alleen een pauze in, maar hij wilt zich ook meer gaan richten op regisseren. Hij heeft al langer een aantal ideeën op de plank liggen en heeft daarom besloten om voorlopig geen rollen meer aan te nemen.  

Love

Channing en Jenna hebben elkaar in 2006 leren kennen op de set van de film ‘Step Up’. In juli 2009 trouwde het liefdeskoppel in Malibu.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je