{{ message.message }}
{{ button.text }}

Buisjes!!! En weer koorts...

​Na maanden kwakkelen met oorontstekingen heeft de kno arts geadviseerd om buisjes te plaatsen bij onze kleine meid.

Afbeelding blog 'Buisjes!!! En weer koorts...' Achtergrond blur afbeelding

Af afgelopen donderdag 31 maart was het zo ver. De buisjes zitten er in! Lola was een grote meid.

Om 07.45 werden we verwacht op de kinderafdeling. Lola sliep uit dus ik heb haar om 07.15 wakker gemaakt, aangekleed en daarna zijn we naar het ziekenhuis vertrokken. Dit viel me al behoorlijk mee. Har allerlei protest verwacht door het niet mogen eten omdat ze nuchter aanwezig moet zijn.

Na het inchecken was het tijd om te spelen. Er waren veel andere kindjes en ook heel veel speeltjes. Rond 09.00 reden we richting de operatie gedeelte waar ze, voor de verandering, kon spelen. Mama trok een gek pak aan met een rare muts. 09.30 liepen we naar de OK. Toen ze haar mondkapje kreeg kwam er protest. Maar ik zat 5 minuten later al te wachten. En 5 minuten daarna was de arts er al. De arts vertelde dat alles goed was gegaan. Haar oren waren alleen nog ontstoken en had veel vocht in haar oren daardoor stonden haar trommelvliezen bol. Een paar minuten later kon ik naar mijn kleine meid die nog lag te slapen. Toen ze wakker werd kwam er (heel) veel protest en greep ze vaak naar haar oren. Dat heeft ook even geduurd voordat ze rustig werd. Toen dat uiteindelijk zo was ging ze lekker een bammetje eten en een slokje drinken. Uiteraard ook weer spelen en streken uithalen. Ook heeft ze een kanjer diploma gehad en mocht rond 11.15 naar huis. ????

De rest van de dag was ze hyper en druk. We hebben ons meisje weer terug. HEERLIJK! De nacht sliep ze ook weer lekker door. Vrijdag ging het ook goed en zaterdag was het weer mis. Na de lunch ging ze slapen. Waar Lola normaliter een uurtje slaapt kon mama van 2 uur mama tijd genieten.

Helaas werd ze wakker met koorts. Niet hoog, maar wel 38,6 dus koorts. Na kort overleg met wat mama vriendinnen toch maar even de HAP gebeld. Die hebben we tegenwoordig onder de favorieten geplaatst ????. Ondanks dat ze afgelopen donderdag buisjes heeft gekregen dienen we toch de 3 dagen koorts 'regel' te hanteren.

Ik had al zo'n vermoeden maar wilde dit toch even checken. Gelukkig is ze wel vrolijk en eten en drinken is ook geen probleem.

Ik baal er van. Ik hoopte dat ik hier zo goed als vanaf zou zijn nadat ze buisjes heeft gekregen. Maar goed haar oren waren nog ontstoken dus was mama iets te voorbarig... ????

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je