{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brelfies? Please no!

Het is wereld borstvoedingsweek en de "brelfies" vliegen je om de oren, maar is dat nu echt nodig? Zo'n Brelfie..

Afbeelding blog 'Brelfies? Please no!' Achtergrond blur afbeelding

Als eerste wil ik wel zeggen dat ik niks tegen borstvoeding geven heb, sterker nog, ik zou willen dat het bij mij was gelukt. Maar zijn die foto's met lebberende kinderen aan de borst nu echt nodig? Alsjeblieft niet zeg!

Gijs

Toen ik zelf van plan was bij Gijs borstvoeding te geven had ik heel duidelijk voor me dat dit iets van ons tweetjes was. Als ik Gijs dus zou gaan voeding zou ik even boven op bed gaan zitten. Niet omdat ik mij er voor schaam maar omdat het gewoon iets is waar ik anderen niet bij hoef te hebben.

Anti-borstvoeding

Dat ben ik dus niet, helemaal niet! Ik ben pro-borstvoeding. Ik hoop dat bij een volgend kindje ons dit wel gegund is. Maar ik hoef dat gewoon niet te zien van anderen, is dat zo gek?

Instagram

Nu zit ik dus op instagram en volg ik veel moeders. En blijkbaar vinden veel mama's het geen probleem om alles maar te laten zien onder de hastag "brelfie". Ik begrijp dat niet zo goed. Je hoeft je van mij echt niet te verstoppen maar om dat nou open en bloot te laten zien. Waarom?

Normalisering

Ik snap dat wel, mensen (ik weet niet precies welke mensen) willen dat we dat normaal gaan vinden. Tja, misschien ben ik daar te ouderwets voor. Gewoon kleren aan doen!

Zou jij dat doen? Zo'n Brelfie?

Volg jij mij al op facebook en Instagram?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je