{{ message.message }}
{{ button.text }}

Borstvoeding of toch maar een flesje?

In het voorjaar verwacht ik mijn tweede kindje maar ik twijfel tussen borstvoeding of flesvoeding!

Afbeelding blog 'Borstvoeding of toch maar een flesje?' Achtergrond blur afbeelding

In het voorjaar verwacht ik mijn tweede kindje maar ik twijfel tussen borstvoeding of flesvoeding! Bij mijn eerste heb ik borstvoeding gegeven, alleen had ik de eerste paar weken veel pijn (tot bloedende tepels aan toe) en dat was niet zo prettig. Daarna was de pijn weg en ging het goed. Alleen is het nadeel dat je 's nachts zelf moet voeden, je partner kan geen borstvoeding geven. Bij het geven van een flesje kan je partner wel opstaan 's nachts en de voedingen regelen. Twijfelden jullie ook tussen borst- of flesvoeding of wisten jullie meteen wat jullie gingen doen?

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je