{{ message.message }}
{{ button.text }}

Borstvoeding bij een 2e kindje

Ik wil mijn 2e kindje waarschijnlijk borstvoeding gaan geven, maar twijfel nog steeds vanwege mijn dochtertje.

Afbeelding blog 'Borstvoeding bij een 2e kindje'

Ik kan elk moment gaan bevallen van onze 2e dochter. Ik zie er erg naar uit en probeer onze grote zus 2be (22 maanden) zoveel mogelijk te betrekken bij alles.

Wat mij erg moeilijk lijkt is het geven van borstvoeding als mijn oudste dochtertje erbij is als ik na een week alleen met haar thuis ben. Ze is gewend aan alle aandacht voor zichzelf alleen. Bij het geven van borstvoeding zal ze ook wel jaloers zijn. Natuurlijk is het een kwestie van wennen, maar ik ben wel erg benieuwd hoe de andere mama's dit aanpakken.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je