{{ message.message }}
{{ button.text }}

Borstverkleining tussen kinderen door

keuzes keuzes keuzes! wanneer kun je in deze situatie de juiste keuze maken?

Afbeelding blog 'Borstverkleining tussen kinderen door'

Hallo Mama's.

Al 2 jaar zit ik in dubio over een hele belangrijke beslissing in mijn leven. 

Ik heb al een paar jaar grote borsten maar sinds ik met hormonen wat begonnen om zwanger te worden en uiteindelijk moeder ben geworden zitten ze nu echt in de weg. Ik ben al langs een plastisch chirurg geweest en die heeft al goedkeuring gegeven(mits ik eerst nog wat kilootjes kwijtraak) alleen heb ik nog erge twijfels. 

Hij heeft me gewaarschuwd van als je het nu doet, en je raakt weer zwanger, zit er de kans in dat je weer opnieuw geopereerd moet worden. Nou daar heeft deze moeder natuurlijk geen behoefte aan. 

Maarja, mijn lichaam kan het ook niet aan om nog een paar jaar te wachten om uiteindelijk rond mn 30ste de operatie te doen (ik wil tot aan mn 30 voor nog meer kids proberen). 

Ik heb dus 3 opties;

opereren en geen kinderen meer.                                                                                                                                                   opereren en wel nog proberen voor een kindje met kans op verpesting van operatie.                                                                   of nog geen operatie doen en eerst leven met alle klachten en meer kindjes proberen te maken. 

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je