{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boer Martin wordt opa!

Boer Martin deed mee aan het zesde seizoen van het KRO- programma Boer Zoekt Vrouw en vond daar zijn liefde, Wilma. Sinds die tijd zijn de twee dolgelukkig

Afbeelding blog 'Boer Martin wordt opa!'
Boer Martin deed mee aan het zesde seizoen van het KRO- programma Boer Zoekt Vrouw en vond daar zijn liefde, Wilma. Sinds die tijd zijn de twee dolgelukkig. Dit geluk wordt nog eens versterkt door de komst van een baby!  

Opa en Oma

Boer Martin en Wilma verwachten hun eerste kleinkind. De dochter van Wilma is zwanger. Deze zomer wordt het tweetal opa en oma, ze kijken er erg naar uit. boer martin Het gaat dus goed met Martin en Wilma, zelfs zo goed dat de twee willen gaan trouwen. Wanneer is nog niet bekend, maar volgens Martin wordt het een zeer romantische dag.  

Boer Martin en Wilma

Martin en Wilma hebben allebei hun eerdere partner verloren aan kanker. De boer deed mee aan het programma omdat hij graag weer een vrouw in zijn leven wilde. In 2007 is hij zijn vrouw verloren aan alvleesklierkanker. Sindsdien woont  Martin samen met zijn vier kinderen op de boerderij. Maar nu heeft hij toch weer een vrouw kunnen verwelkomen in zijn leven. Ook Wilma heeft kinderen samen met haar eerdere partner. De twee gezinnen samen vormen een gezellige drukte.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je