{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bodywrap.... is het gelukt?

Vandaag zou ik beginnen met mijn wrap avontuur maar..... er kwam iets tussen :-(

Afbeelding blog 'Bodywrap.... is het gelukt?'

Vandaag om 12 uur had ik mijn eerste afspraak bij Hilly in Zoetermeer. Via facebook was ik in contact gekomen met Marlies en via haar kwam ik bij Hilly terecht. Zij zou mij gaan wrappen.

Met mijn zoontje Joshua ging ik op weg naar Zoetermeer. Daar kwamen we aan bij een mooi kantoorgebouw. Hilly heeft daar een ruimte waar ze het wrappen doet en spullen verkoopt. Bij Hilly aangekomen keek ze als eerste naar Joshua. Ach ja, mijn mannetje trekt nou eenmaal de aandacht. Ik moet er maar aan wennen dat ik op de tweede plek kom ;-). Maar toen we verder liepen was de eerste vraag van Hilly: "Geef jij borstvoeding?" "Uhh ja, eigenlijk krijgt Joshua nog een volledige borstvoeding" (met groente/fruit/brood/etc hahaha) "Helaas mag ik je dan niet wrappen". "Sorry?"....... en daar stond ik dan.... helemaal klaar voor mijn eerste wrap. Dat feest ging dus niet door en ik ga ook zeker niet stoppen met de borstvoeding voor het wrappen.

De reden? Door het wrappen komen afvalstoffen vrij. Dit zou dus in je melk kunnen komen. Wanneer jouw kindje die melk dan weer drinkt kan dit schadelijk voor hem zijn. (hopelijk leg ik het nu goed uit) Het blijkt 72 uur in je lichaam te zitten, dus een voeding een keer overslaan is geen optie.

Marlies had ik mijn eerste blog al laten lezen en vond dat zo leuk dat ze mij een gratis wrap aan had geboden. Gelukkig mag ik hem inhalen op het moment dat ik geen borstvoeding meer geef :-) Dat gelukje heb ik nog.

Nu vinden wij, ik en de meiden van het wrappen, het wel jammer dat ik jullie nu niet kan laten zien hoe het werkt en of het echt werkt. Daarom gaan we nu de kuur doen met mijn moeder! Vrouw van 53 die drie kinderen op de wereld heeft gezet! Mijn moeder vroeg zich wel af of het wel zin heeft bij haar, maar we gaan het proberen. De datum moeten we nog prikken maar ik hou jullie op de hoogte! Ik heb haar wel verteld dat ik foto's van haar online ga zetten, maar dat vond ze geen probleem. Alles voor mijn blog. ;-)

Omdat ze het jammer voor mij vonden en zagen dat er enthousiast werd gereageerd op mijn blog mag ik naast mijn moeder nog iemand meenemen voor een gratis wrap!!! Dus bij deze ben ik op zoek naar iemand die dat ook zou willen. LET OP: je mag GEEN borstvoeding geven! Lijkt het je leuk? Laat dan in een reactie weten waarom je graag mee wilt. :-) De leukste en gezelligste reactie neem ik mee!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je