{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blogs op Facebook en dan

Mamaplaats besluit om bepaalde blogs op Facebook te zetten. Maar wat gebeurd er dan?

Afbeelding blog 'Blogs op Facebook en dan' Achtergrond blur afbeelding

Als ik mijn eigen blog op Facebook voorbij zie komen vind ik dit bijzonder en ergens ook wel een eer. Maar ook regelmatig zie ik dat een blog op Facebook niet heel positief ontvangen wordt.

Nu staat een blog van een mama op Facebook die ik al een tijdje geleden heb gelezen en erop heb gereageerd. Maar wat me ook nu weer opvalt is dat zodra de blog op Facebook staat de reacties omslaan. Eerst zijn de reacties wel persoonlijk en uiten mensen zorgen maar is het wel vanuit een positieve manier geschreven. Nu lees ik vol verbazing de soms ronduit beledigende en respectloze reacties. Ik snap niet waarom het zodra het op sociale media verschijnt ineens veranderd.

Waarom moeten er dan ineens ongezouten meningen worden gedeponeerd. Iedereen schrijft toch om haar verhaal kwijt te kunnen? Ik kan me goed voorstellen dat mensen dit daardoor ineens niet meer willen. 

Ik ben wel benieuwd of ik de enige ben die dit opvalt. Dit is namelijk echt niet de eerste keer dat ik dit zie. En misschien is het een idee dat een blogster zelf inspraak heeft op wat op sociale media komt?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je