{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blogbeloning 25 blogs. Dank je Mamaplaats!

Ik kreeg een mooie foto op de app, van mijn man. Een blauwe envelop met een afdruk van een klein hartje. Daar is mijn tweede blogbeloning!

Afbeelding blog 'Blogbeloning 25 blogs. Dank je Mamaplaats!'

25 Blogs alweer. Jeetje! En ik heb het gevoel dat ik er nog wel tientallen kan schrijven. Ik zal voorlopig dan ook vast niet stoppen met het schrijven van blogs.

Er is maar een handjevol mensen in mijn omgeving dat weet over mijn blogs. Een aantal heeft zelfs speciaal een eigen account aangemaakt om mij te kunnen volgen. Helemaal niet erg. Ik schrijf makkelijker dan dat ik praat, dus dat er bekenden meelezen vind ik niet zo erg. Schrijven is voor mij een therapie. Deed ik dat vroeger in een dagboek, tegenwoordig doe ik dat lekker door blogs te schrijven, hier op Mamaplaats.

Maar hoe ben ik nu eigenlijk gekomen bij het bloggen? En waarom bij Mamaplaats? Nou, ik kan daar kort en lang over zijn. Ergens heb ik altijd al een fascinatie gehad voor het bloggen. Vroeger deed je dat op Hyves, op je eigen pagina. Ik heb destijds ook genoeg blogs geschreven. Vooral over de kinderen, over hoe ze groeiden, wat ze al konden. Zelfs hoe de bevalling was gegaan vertelde ik in geuren en kleuren. Nou ja, gecensureerd. Toen stopte Hyves. En zo stopte voor mij het bloggen. 

Ik zag op Facebook dat een aantal vrienden van mij de pagina van Mamaplaats hadden geliked. En zo begon ik zelf ook Mamaplaats te volgen. Mijn eerste blog die ik hier toen heb gelezen ging over 'Mijn man is vreemd gegaan.' Ik ben vanochtend nog naarstig op zoek geweest naar deze blog, maar die kon ik nergens weer vinden. Ik geloof dat die ook uit meerdere delen bestond en dat ik bij deel 2 eens dacht, tijd om eens te gaan lezen. Ik vond dat allemaal zo interessant dat ik begon te overwegen om toch eens een profiel aan te maken. Toen even later mijn praktijkondersteuner mij de tip gaf om toch weer te gaan schrijven, aarzelde ik geen moment. Ik heb toen meteen een profiel aangemaakt bij Mamaplaats en mijn eerste blog was kort daarna een feit.

Afgelopen week mocht ik mijn tweede blogbeloning in ontvangst nemen. Een klein bedeltje met het woordje mom. Je ziet hem in de foto boven mijn blog. Er zit jammer genoeg een kleine vlek op die ik er niet af krijg, maar ik ben dankbaar. Hij krijgt dan ook een mooi plekje aan de ring van mijn Mamaplaats hanger die ik mocht ontvangen na mijn tiende blog.

2015-12-30%2019.54.44_1455286647.jpg

Ik hoop dat ik nog lang mag blijven bloggen, hopelijk niet altijd over te dramatische gebeurtenissen zoals met ons zoontje laatst was gebeurd met de zedenpolitie. Ik hoop dat ik nog een hoop leuke dingen met jullie mag delen in de toekomst. Voor nu schrijf ik in ieder geval lekker door en lekker van me af en dat jullie mijn blogs nog maar lang met plezier mogen lezen :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je