{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog: Winnaar verzorgende & verzachtende producten van NAIF Care

Wat waren wij verrast door het winnen van de Naief prijs! Zaterdag was het al zo ver en werd het pakket bezorgd. Echt een cadeautje om te krijgen zo leuk verpakt ook mijn complimenten!

Afbeelding blog 'Blog: Winnaar verzorgende & verzachtende producten van NAIF Care'
Ik schreef bij mijn rede om te winnen al dat ik al 3 eczeem baby's had gehad, die werkelijk nergens tegen konden van de gangbare baby verzorgings producten,wasmiddel en eigenlijk alles waar parfum in zit. Voor mij nooit geen lekker fris gewassen geurende babytjes dus, en daarom was ik zeer benieuwd naar Naief,zeker omdat zij zeggen enkel natuurlijke producten te gebruiken en geen parfum waar je allergische voor kan zijn. Ik ben het dus onmiddelijk uit gaan proberen op onze 7 weken oude dochter. Voor ik haar in bad deed was ik toch nog wel kritische, want het ruikt erg lekker dus zal ze er echt wel tegen kunnen? Maar na 3 badjes durf ik wel te melden dat haar huidje er idd helemaal niet op reageerd, en ze er dus tegen kan!!! De bad olie en de massage olie houden haar huidje baby zacht en wat ruikt ze heerlijk! Ik kan wel aan dat kleine baby hoofdje blijven snuffelen, wat een fijn zacht baby geurtje, zo anders als de meeste baby producten die sterk walmen. Ik ben helemaal blij met de prijs en vind het heel erg fijn dat ik eindelijk een baby product heb gevonden waar mijn zeer gevoelige kindjes tegen kunnen! Enorm bedankt Mamaplaats en Naief NAIf-Care

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je